Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Camila Giorgi vs Bianca Andreescu ponturi și pronosticuri 09.08.2023

Meciul dintre Camila Giorgi și Bianca Vanessa Andreescu din turul I preliminar al WTA Montreal se joacă miercuri, nu înaintea orei 02:00, ora României. Partida poate fi vizionată pe Digi Sport 2.
Camila Giorgi vs Bianca Andreescu
August 09,2023
02:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Camila Giorgi vs Bianca Andreescu

Este foarte greu de spus care dintre ele pleacă favorită pentru că jocul lor nu a fost deloc unul sigur cât să existe o favorită certă. Cred că o să ne ofere un meci frumos, iar la final învingătoarea să se impună după seturi disputate. Peste 20,5 game-uri este recomandarea mea, cotă 1.67 la Superbet.

Ponturi Camila Giorgi – Bianca Andreescu

ambele marchează - Cota 1.42⭐
Pariază acum

Camila Giorgi

  • Italianca Camila Giorgi a fost nevoită să joace calificări pentru intrarea pe tabloul principal al turneului de la Montreal și drept dovadă a reușit să câștige.
  • A început calificările cu un meci care a fost mai mult antrenament cu public iar la final s-a impus cu 6-2, 6-4 în fața locului 182 mondial.
  • În finala calificărilor a avut într-adevăr emoții, dar până la urmă a închis meciul după aproape două ore de joc efectiv. 6-3, 4-6, 6-3 a fost scorul unei partide modeste a italiencei aflate pe 51 WTA.

Bianca Andreescu

  • După ce a ajuns în turul III la Wimbldon 2023, Bianca Vanessa Andreescu a venit la Washington după aproape trei săptămâni fără tenis.
  • Singurul său meci din această vară disputat pe suprafața dură din America de Nord s-a încheiat cu un eșec în fața locului 32.
  • Kostyuk a învins-o în trei seturi pe canadianca aflată pe locul 41. 6-2, 3-6, 6-7 (7) a indicat tabela unui duel care s-a disputat cu o săptămână în urmă.

Pariază la Superbet pe meciurile de tenis de la WTA Montreal!

Plasează pariul