Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Cameron Norrie vs Pavel Kotov ponturi și pronosticuri 19.04.2023

Miercuri, nu înaintea orei 13:30, Alex de Minaur și Alexander Shevchenko au meci în șaisprezecimile turneului ATP Barcelona. Cine câștigă se va duela cu învingătorul meciului Emilio Gomez - Grigor Dimitrov.
Cameron Norrie vs Pavel Kotov
April 19,2023
13:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Cameron Norrie vs Pavel Kotov

Va fi primul duel direct dintre acești jucători, dar sunt de nivel diferit și atunci nu mă pot aștepta decât ca britanicul să se impună. Victorie Cameron Norrie la handicap (-3.5 game-uri) vă recomand, pariu în cotă 1.50 la Superbet.

Ponturi Cameron Norrie – Pavel Kotov

peste 20.5 game-uri - Cota 1.90⭐
Pariază acum

Cameron Norrie

  • Britanicul Cameron Norrie încă se menține în preajma locurilor de top 10. Se află mai exact pe locul 13 în ierarhia mondială.
  • Deși este favorit numărul 7 la Barcelona, Norrie vine după trei înfrângeri consecutive, dar dintre toate aceste dueluri doar unul singur s-a jucat pe zgură.
  • În urmă cu o săptămână a jucat la Monte Carlo și a pierdut cu scorul de 3-6, 4-6 în fața argentinianului Francisco Cerundolo.

Pavel Kotov

  • În vârstă de 24 de ani, rusul Pavel Kotov trece prin momente bune și a reușit să treacă cu brio de calificările turneului ATP Barcelona.
  • A replicat bine și în primul tur când l-a învins pe un alt jucător care a venit din calificări, ucraineanul Oleksii Krutykh de care a trecut cu scorul de 6-7 (5), 6-4, 6-1.
  • De această dată locul 108 în lume se va duela cu un jucător de top 20, iar de fiecare dată când a avut loc un asemenea duel în 2023, Kotov a fost învins

Pariază la Superbet pe meciurile din tenismul masculin!

Plasează pariul