Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Brandon Nakashima vs Nick Kyrgios ponturi si pronosticuri 04.07.2022

Luni, de la ora 15:30, in optimile de finala Wimbledon 2022, Nick Kyrgios (Australia) il intalneste pe americanul Brandon Nakashima. Poti sa urmaresti duelul pe Eurosport 2. Cristian Garin sau Alex de Minaur, unul dintre cei doi il va infrunta pe invingatorul acestui duel in sferturile de finala
Brandon Nakashima vs Nick Kyrgios
July 04,2022
15:30

Ponturi pariuri si pronostic analizat Brandon Nakashima vs Nick Kyrgios

Avand in vedere serviciul bun care de multe ori il scoate pe Kyrgios din dificultate, ma astept ca australianul intr-un final sa se impuna, insa nu atat de usor. Drept urmare, recomandarea mea este peste 3.5 seturi, cota 1.72 la Superbet.

Ponturi Brandon Nakashima – Nick Krgyios

peste 19.5 game-uri - Cota 1.55⭐
Pariază acum

Brandon Nakashima

  • Pentru american este intr-adevar o performanta ca il regasim in optimile de finala ale unui asemenea turneu de mare anvergura.
  • Brandon Nakashima a reusit o victorie interesanta in turul anterior, atunci cand l-a depasit pe columbianul Galan Riveros, in fata caruia a si plecat cu prima sansa.
  • In mai putin de doua ore, locul 56 in lume a trecut de locul 109, totul dupa ce a reusit sa se impuna cu scorul de 6-4, 6-4, 6-1. Anterior acelui duel i-a mai eliminat pe Denis Shapovalov (Canada) si pe Nicola Kuhn (Germania).

Nick Kyrgios

  • Nu e de mirare ca este tocmai in optimile Wimbledon 2022, deoarece Nick Kyrgios este un sportiv cu reale calitati pe care le-am vazut in jocurile contra unor sportivi cu nume.
  • De asemenea, australianul in turul anterior chiar a reusit sa treaca in patru seturi de unul dintre cei mai bine clasati jucatori prezenti la All England Club.
  • Locul 40 in lume a eliminat locul 5 ATP. Krgyios a revenit de la 0-1 la seturi in fata lui Stafanos Tsitsipas si dupa mai bine de trei ore s-a impus cu 6-7 (2), 6-4, 6-3, 7-6 (7).

Pariaza pe tenis la Superbet!

Plasează pariul