Brady - Begu. Irina a uitat cum e sa bati pe cineva

Luni seara, de la ora 18:00, avem disputa Brady - Begu, din primul tur de la US Open. Continua seria de infrangeri pentru romanca?
begu

Brady este o americanca in varsta de 23 de ani ce nu prea a iesit in evidenta pana acum, asta desi ocupa un loc bun si cam constant in clasamentul WTA, 66 momentan. Anul trecut, cele mai bune rezultate au fost doua „optimi” la turnee de Mare Slem. Australian Open si US Open.

In 2018, n-are absolut niciun rezultat notabil, doar doua semifinale la turnee ITF, la Midland (SUA) si Charlotesville (SUA).

Begu se afla pe locul 59 WTA, iar dupa semifinala de la Shenzhen (CHI), din debutul sezonului, totul a luat-o la vale pentru romanca de 28 de ani.

La Australian Open n-a fost capabila sa treaca de runda a doua, dar la St Petersburg a facut totusi „optimi”. Dupa ceva turnee slabe, a ajuns in semifinale la Istanbul (TUR), insa acum are sapte infrangeri la rand in circuit. La New Haven, a pierdut cu Gavrilova, scor 2-6, 1-6.

Evolutia slaba a Irinei nu are prea multe explicatii, poate doar lipsa de incredere. Are nevoie din nou de victorii, insa circuitul WTA este compactat cu jucatoare valoroase, deci este ceva cam greu de realizat. Mai ales la un turneu de Mare Slem si mai ales unul unde adversara are de aparat optimi de finala. Begu a iesit de fiecare data in primul tur la ultimele trei editii, insa nici Brady nu e de speriat. Americanca, pana la editia precedenta, nici nu ajunsese pe tabloul principal. Joaca totusi pe teren propriu, iar Jennifer adora turneele de acasa. Cred ca avem niste cote corecte pentru meci si vom merge pe varianta logica.

Pronosticuri Dacia Unirea Braila - Dinamo