Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Borna Coric vs Alejandro Davidovich Fokina ponturi și pronosticuri 02.05.2023

Marți, nu înaintea orei 12:00, Borna Coric și Alejandro Davidovich-Fokina se vor duela în cadrul optimilor de finală ale turneului de la Madrid. Învingătorul se va înfrunta cu acela care se impune în duelul Munar vs Altmaier.
Borna Coric vs Alejandro Davidovich Fokina
May 02,2023
12:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Borna Coric vs Alejandro Davidovich Fokina

Ibericul a jucat bine la ultimele două turnee și dacă menține ritmul din turul anterior atunci se va califica fără probleme în fața lui Coric. Victorie Alejandro Davidovich Fokina este recomandarea mea, cotă 1.50 la Superbet.

Ponturi Borna Coric – Alejandro Davidovich Fokina

victorie UTA Arad - Cota 1.47⭐
Pariază acum

Borna Coric

  • Locul 20 în lume nu a pierdut set în cele două meciuri pe care le-a disputat la turneul din capitala Spaniei unde este cap de serie numărul 17.
  • În turul anterior a evoluat în fața polonezului Hurkacz pe care l-a învins în mai puțin de 100 de minute. 7-6 (3), 6-3 a fost scorul unui meci în care adversar i-a fost locul 15.
  • Totodată. Victoriile din cadrul turneului de la Madrid sunt și singurele pe care le-a obținut pe zgură în sezonul acesta. El a mai jucat la Monaco și Banja Luka, dar a pierdut din primul meci.

Alejandro Davidovich Fokina

  • Înaintea turneului de la Madrid a evoluat la Barcelona și a reușit să se califice până în sferturile de finală de unde a fost eliminat de Carlos Alcaraz (2 ATP).
  • A continuat să fie la fel de bine ancorat și în cadrul competiției din capitala Spaniei unde i-a eliminat pe Albert Ramos și Holger Rune.
  • În turul anterior s-a duelat cu locul 7 în lume în fața căruia a avut nevoie de setul decisiv. După trei ore și șase minute a câștigat cu scorul de 7-6 (1), 5-7, 7-5 (5).

Pariază la Superbet pe meciurile din tenisul de prim rang!

Plasează pariul