Bogdan - Schmiedlova. Adversara romancei a castigat competitia acum trei ani

Marti, de la ora 20:30, in ultimul meci al zilei (si din primul tur de la Bucuresti), avem duelul Bogdan - Schmiedlova. Ar trebui sa fie o partida foarte interesanta si deloc scurta.

Bogdan se afla doar pe locul 66 in clasamentul fetelor, dupa o luna aprilie senzationala pentru ea. La 25 de ani, Ana a reusit doua semifinale consecutive de turneu WTA, la Monterrey (MEX) si Bogota (COL).

Dupa aceea, n-a mai fost la fel de inspirata si a cam pierdut usor in toate turneele. A avut parte si de o accidentare, care nu i-a permis sa joace intre Roland Garros si Wimbledon. La competitia londoneza, a fost scoasa de Arruabarrena-Vecino (SPA) in runda inaugurala, dupa un meci de trei seturi.

Schmiedlova este o sportiva din Slovacia, in varsta de 23 de ani. Clasata pe locul 85 in clasamentul fetelor, Anna are trei titluri WTA in cariera, doua venind in 2015. A fost atunci cel mai bun sezon din cariera, insa Schmiedlova n-avea sa mai repete performantele bune.

Serii de infrangeri consecutive au dus la iesirea din top 100, insa Anna s-a scos cu titlul de la Bogota (COL), pe zgura. Dar cam la atat s-a rezumat sezonul ei. A facut si o semifinala la Budapesta saptamana trecuta, dar vorbim totusi de un turneu ITF.

Nu sunt doua sportive constante in acest moment, asa ca este destul de dificil sa ne dam seama care poate sa-si aconteze victoria. Ana n-a aratat grozav la Wimbledon, venind si dupa accidentare, insa evolueaza la un turneu acasa si la care are de aparat o semifinala. Anul trecut, Bogdan pierdea greu in penultimul act, contra lui Goerges, scor 6-3, 2-6, 4-6. Anna n-a fost in 2017 prezenta la Bucuresti, dar a castigat turneul de la Arenele BNR in 2015. Totusi, un an mai tarziu a iesit in chiar runda inaugurala. In concluzie, are ce-i trebuie ca sa ajunga in fazele finale, dar depinde si-n ce forma o gasesti. In orice caz, nu cred ca Ana va avea o misiune usoara. Sau viceversa.

Pronosticuri De Minaur - Sugita