Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Bianca Andreescu vs Martina Trevisan ponturi si pronosticuri 20.06.2022

Zi de tenis luni, dar nu inainte de ora 19:00, in turul I de la WTA Bad Homburg se va disputa infruntarea dintre Bianca Andreescu si Martina Trevisan.
Bianca Andreescu vs Martina Trevisan
June 20,2022
19:00

Ponturi pariuri si pronostic analizat Bianca Andreescu vs Martina Trevisan

Exista o favorita in aceasta partida si daca luam in considerare lucrul acesta, atunci Bianca este., totusi, Trevisan nu prefera deloc iarba, iar meciul de luni va fi primul sau duel din 2022 pe aceasta suprafata. Victorie 2-0 Bianca Andreescu, aceasta este recomandarea mea si cota 1.61 la Superbet.

Ponturi Bianca Andreescu – Martina Trevisan

peste 3.5 seturi - Cota 1.49⭐
Pariază acum

Bianca Andreescu

  • Jocul pe care Bianca Andreescu l-a avut in acest sezon de iarba au purtat-o mereu in setul decisiv al partidelor de la WTA Berlin.
  • Sportiva din Canada a avut nevoie de trei seturi pentru a evolua in compania Siniakvei si a Karolinei Pliskova. Insa, dupa cel de-al doilea duel a parasit competitia.
  • Totodata, de aceasta data este cotata ca avand prima sansa in partida contra Martinei Trevisan pe care urmeaza sa o intalneasca in premiera.

Martina Trevisan

  • Prefera mai mult zgura si lucrul acesta si-a spus cuvantul in turneul anterior, acolo unde a evoluat la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului.
  • Martina Trevisan a jucat semifinala la French Open, invinsa fiind de americanca Cori Gauff. 3-6, 1-6 a fost scorul acelei infruntari cu locul 12 WTA.
  • Pentru sportiva din Italia urmeaza primul duel pe care il va disputa pe iarba, in 2022. Este o suprafata unde din 2017 si pana acum a jucat de sapte ori, pierzand sase dintre aceste jocuri.

Pariaza la Superbet pe meciurile de la Bad Homburg!

Plasează pariul