Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Bianca Andreescu vs Lesia Tsurenko ponturi și pronosticuri 03.06.2023

Nu înaintea orei 15:30, Bianca Andreescu și Lesia Tsurenko au meci în șaisprezecimile French Open 2023. Cine câștigă cel mai probabil va juca cu liderul mondial, Iga Swiatek.
Bianca Andreescu vs Lesia Tsurenko
June 03,2023
15:30

Ponturi pariuri și pronostic Bianca Andreescu vs Lesia Tsurenko

Cu toate că sportiva din Canada este favorită, Lesia a jucat chiar bine până acum și pare că zgura îi priește. Vă recomand victorie Lesia Tsurenko, cotă 2.15 la Superbet.

Ponturi Bianca Andreescu – Lesia Tsurenko

peste 19.5 game-uri - Cota 1.67⭐
Pariază acum

Bianca Andreescu

  • Bianca Vanessa Andreescu a început turneul cu un meci tare pe care l-a câștigat împotriva Vicăi Azarenka. 2-6, 6-3, 6-4 a fost scorul unui duel care a durat două ore și 31 de minute.
  • Duelul pe care l-a avut în turul anterior a fost mult mai bine abordat și drept urmare s-a calificat fără emoții, la chiar prima minge de meci.
  • Emma Navarro din SUA este cea care a stat de partea cealaltă a terenului în confruntarea din turul anterior. A fost repede expediată de Andreescu, scor 6-1, 6-4, într-o oră și 10 minute.

Lesia Tsurenko

  • Revenire interesantă a Lesiei Tsurenko în cadrul French Open 2023, acolo unde nu a pierdut set după duelurile cu Barbora Krejcikova și Lauren Davis.
  • A început turneul ca outsider în disputa cu locul 13 WTA, dar a încurcat planurile pariorilor. Tsurenko a învins-o cu 6-2, 6-4 pe Krejcikova.
  • În meciul cu americanca Davis a stat în teren doar o oră și un minute. Totul pentru că locul 52 în lume a decis să se retragă din motive medicale la scorul de 6-3, 1-0 pentru sportiva din Ucraina.

Pariază la Superbet pe meciurile din cadrul Roland Garros!

Plasează pariul