Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Bianca Andreescu vs Emma Răducanu ponturi pariuri și pronosticuri 21.03.2023

Confruntarea dintre Bianca Andreescu și Emma Răducanu este fară dubii ce mai interesantă din cadrul primului tur de pe tabloul feminin de la turneul de la Miami, aceasta fiind programată să se joace marți, în data de 21 martie, nu mai devreme de ora 17:00.
Bianca Andreescu vs Emma Răducanu
March 21,2023
17:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Bianca Andreescu vs Emma Răducanu

Dacă ne raportăm la evoluțiile celor două jucătoare din ultima lună, este clar Emma Răducanu este într-o formă mai bună, însă nu vom merge pe mâna sa, deoarece Bianca Andreescu este capabilă obțină un rezultat bun din această confruntare. Cele două s-au mai întâlnit o singură dată, anul trecut, pe zgura de la Roma, într-un meci în care Emma Răducanu s-a retras în setul secund, după ce îl pierduse pe primul. De data aceasta ne așteptăm la o confruntare pe cinste, care nu este exclus se încheie în set decisiv, de aceea pariem în consecință. Mizăm pe variantapeste 19,5 game-uri„, într-o cotă de 1.44 oferită de agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Bianca Andreescu – Emma Răducanu

Peste 28,5 game-uri - Cota 1.42⭐
Pariază acum

Bianca Andreescu

  • A adunat din premii de două ori mai mulți bani decât adversara , însă, ce-i drept, joacă și de mai multă vreme în circuit. Are performanțe mai bune, așa nu este de mirare faptul bookmakerii o dau favorita în această confruntare, având și un plus de experiență.
  • Jucătoarea din Canada a cucerit trei titluri de-a lungul carierei, toate foarte importante. În 2019, aceasta a triumfat la Toronto și la Indian Wells, turnee de 1000 de puncte, în același an reușind își treacă în cont și primul și singurul său titlu de Grand Slam, impunându-se la US Open.
  • Sunt însă ani buni de când Bianca Andreescu nu mai impresionează, din 2019 și până în prezent jucând o singura finală, chiar la Miami, în 2021. Înainte de a-și începe aventura la ediția actuala, aceasta a jucat la Indian Wells, fiind eliminată în runda a doua, pierzând în minimum de seturi cu Iga Swiatek.

Emma Răducanu

  • La fel ca adversara sa, a avut parte de un început de cariera fulminant. Parcă a apărut de nicăieri, aceasta reușind își treacă în cont un titlu de mare șlem la doar a doua sa experiență la un astfel de turneu, triumfând la US Open în 2021.
  • De atunci însă, jucătoarea care are la rândul sau origini române, nu mai impresionează, având în vedere faptul nu a mai jucat nicio finală, ba mai mult, la majoritatea turneelor la care a luat parte fiind eliminată în primele două tururi.
  • La Indian Wells a avut un parcurs admirabil, poate cel mai bun de la US Open-ul castigat în 2021 încoace. Aceasta a atins faza optimilor, trecând pe rand de Kovinic, Linette și Haddad Maia, pierzând în cele din urmă cu Iga Swiatek, la fel ca adversara sa.

Pariază pe Cota 1.44 la Betano!

Plasează pariul