Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Berrettini vs Sonego ponturi pariuri și pronosticuri 04.07.2023

Duelul dintre Matteo Berrettini și Lorenzo Sonego este unul extrem de interesant, în care protagoniști vor fi doi dintre jucătorii de top ai Italiei, aceștia urmând să se întâlnească marți, în data de 4 iulie, nu înainte de ora 13:00, într-un meci ce contează pentru primul tur de la Wimbledon.
Berrettini vs Sonego
July 04,2023
13:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Berrettini vs Sonego

Matteo Berrettini a jucat doar un singur meci în ultimele trei luni, acesta suferind o accidentare, așa rămâne de văzut la ce nivel va fi acesta. Lorenzo Sonego este într-o formă mai bună, e drept, așa nu este exclus obțină victoria, însă ne așteptam ca acesta aibă o misiune dificilă, Berrettini fiind capabil pună multe probleme. Anticipăm un duel cu minim patru seturi, motiv pentru care vom miza pe variantapeste 35,5 game-uri„, într-o cotă de 1.40 oferită de Betano.

Ponturi Berrettini – Sonego

Ambele marchează - Cota 1.72⭐
Pariază acum

Berrettini

  • Este un jucător mai titrat, cu performanțe mult mai mari în carieră, ce a adunat mult mai mulți bani din premii decât adversarul său. Totuși, casele de pariuri îl dau ca outsider în această înfruntare, având în vedere faptul nu este în cea mai bună formă, acesta având probleme cu o accidentare în ultimul timp.
  • Aflat în prezent pe locul 38 în clasamentul ATP, acesta ajunsese la un moment dat pe poziția a șasea. Se poate lăuda cu faptul a cucerit șapte titluri în carieră, având de asemenea performanțe notabile și în turneele de Grand Slam, jucând semifinale la US Open și Australian Open, dar și o finală de Wimbledon în urmă cu doi ani.
  • Din aprilie și până în prezent, Matteo Berrettini a disputat un singur joc, chiar pe iarbă, la turneul de la Stuttgart. Acesta a dat piept chiar cu Lorenzo Sonego, în fața căruia a pierdut în manieră clară, fiind învins în minimum de seturi.

Sonego

  • Este cu siguranță într-o formă fizică mult mai bună, având mult mai multe meciuri în picioare în ultima perioadă, motiv pentru care bookmakerii îl dau ca favorit în această confruntare, ceea ce era și normal de altfel.
  • Nu se poate compara cu adversarul său când vine vorba de palmares, având în vedere faptul acesta nu a câștigat decât trei titluri în carieră, iar de asemenea, nici în turneele de mare șlem nu are realizări importante, ținând cont de faptul niciodată nu a depășit turul al patrulea.
  • Lorenzo Sonego a participat la trei turnee pe iarbă, însă nu a impresionat la niciunul, fiind eliminat devreme la toate. Acesta a pierdut cu O’Connell în optimile de la Stuttgart, fiind eliminat în aceeași fază și la Halle, pierzând cu Sinner, în timp ce la Eastbourne a fost învins de Zhang încă din primul joc.

Vezi rezumatul ultimului meci direct

Pariază pe Cota 1.40 la Betano!

Plasează pariul