Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Bernarda Pera vs Sorana Cîrstea ponturi și pronosticuri 13.03.2023

Nu înaintea orei 20:00, Bernarda Pera și Sorana Cîrstea vor sta față în față, în turul III al turneului WTA Indian Wells. Învingătoarea joacă cu cea care câștigă meciul Fernandez – Garcia.
Bernarda Pera vs Sorana Cîrstea
March 13,2023
20:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Bernarda Pera vs Sorana Cîrstea

Sorana a reușit să fie mai hotărâtă decât de obicei și în contextul acesta am să mizez pe victoria ei în fața nord-americancei. Victorie Sorana Cîrstea, cotă 1.67 la Superbet.

Bernarda Pera – Sorana Cîrstea

Victorie Jessica Pegula -3.5 game-uri - Cota 1.42⭐
Pariază acum

Bernarda Pera

  • Americanca Bernarda Pera pot spune că a avut și mare noroc pentru calificarea în această fază. De fiecare dată a jucat set decisiv în cele două dueluri deja disputate la Indian Wells 2023.
  • Dacă în turul 1 a trecut cu scorul de 7-5, 4-6, 6-3 de către italianca Bronzett (71 WTA), la fel s-a întâmplat și în meciul din turul anterior.
  • Față în față cu Liudmila Samsonova, Pera a fost nevoită să salveze trei mingi de meci și la finalul a peste trei ore de joc să se impună cu 2-6, 7-6 (8), 7-6 (6).

Sorana Cîrstea

  • Cu Madison Keys a jucat în turul anterior, doar că americanca a fost nevoită să se retragă la scorul de 1-0 la seturi în favoarea Soranei.
  • Poate că Madison a acuzat unele probleme medicale, dar lucrul acesta nu a prea contat decisiv în ceea ce s-a întâmplat în primul set.
  • Anterior meciului cu Kets care s-a încheiat după doar un set, Sorana Cîrstea a mai trecut și de australianca Birrell pe care a învins-o cu scorul de 6-3, 6-2.

Pariază la Superbet pe meciurile din calendarul de tenis feminin!

Plasează pariul