Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Bernarda Pera vs Ons Jabeur ponturi și pronosticuri 05.06.2023

Luni, nu înaintea orei 12:00, Bernarda Pera și Ons Jabeur vor juca în optimile turneului Roland Garros 2023. Meciul are loc pe Court Philippe-Chatrier, iar învingătoarea va juca cu Sorribes Tormo sau Haddad Maia.
Bernarda Pera vs Ons Jabeur
June 05,2023
12:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Bernarda Pera vs Ons Jabeur

Este cunoscut apetitul de joc pe care Ons Jabeur îl are atunci când joacă pe zgură și tocmai din acest motiv aștept ca tunisianca să iasă învingătoare destul de ușor. Victorie Ons Jabeur -+4.5 game-uri, cotă 1.45 la Superbet.

Ponturi Bernarda Pera – Ons Jabeur

ambele marchează - Cota 1.75⭐
Pariază acum

Bernarda Pera

  • În decursul întregii cariere a reușit să obțină un singur titlu la nivel profesionist, iar deși a ajuns în optimi în ediția 2023 a Roland Garros nu este cea mai bună performanță a sa în cadrul turneului.
  • Americanca în vârstă de 28 de ani a reușit ca în 2021 să ajungă în semifinale. Este cea mai bună performanță în cadrul unui turneu de Grand Slam.
  • Pera la Roland Garros 2023 nu s-a duelat cu o sportivă de nivelul lui Jabeur. Anett Kontaveit, Donna Vekic și italianca Cocciaretto sunt cele pe care le-a eliminat. În cel mai recent dintre meciuri a trecut cu 6-4, 7-6 (2).

Ons Jabeur

  • Tunisianca a obținut patru titluri în decursul carierei sale, iar la French Open a reușit de trei ori să ajungă în această fază, care este cea mai bună performanță.
  • În turul anterior a reușit să se chinuie cu Danilovic, cu toate că era net favorită. A început cu 0-1 la seturi, dar diferența de valoare s-a văzut pe parcursul celorlalte două seturi.
  • Două ore și zece minute a durat partida dintre locul 105 și favorita 7 la câștigarea turneului. 4-6, 6-4, 6-2 a fost scorul.

Pariază la Superbet pe meciurile din tenis!

Plasează pariul