Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Bernarda Pera vs Maria Patricia Țig ponturi și pronosticuri 07.02.2023

În chiar primul tur al turneului WTA Linz, Bernarda Pera o întâlnește pe Maria Patricia Țig și cine învinge va juca contra celei care se impune în duelul Kovinic vs Lys.
Bernarda Pera vs Maria Patricia Țig
February 07,2023
11:00

Ponturi pariuri Bernarda Pera vs Maria Patricia Țig

Învinsă în cele două meciuri jucate în 2023, Țig a evoluat slab și acum se va duela cu o sportivă familiarizată cu suprafața și care poate închide meciul repede. Sub 19.5 game-uri este recomandarea mea. Cotă 1.65 la Superbet.

Ponturi Bernar da Pera – Maria Patricia Țig

Peste 19.5 game-uri - Cota 1.65⭐
Pariază acum

Bernarda Pera

  • Australian Open este turneul la care a participat ultima oară înainte să revină pe tărâm european și atunci a plecat învinsă de Cori Gauff.
  • Cele două sportive din Statele Unite ale Americii s-au întâlnit în turul al treilea, dar Gauff a făcut diferența și la finalul meciului a câștigat cu scorul de 6-3, 6-2.
  • De altfel, Gauff (6 WTA) este și jucătoarea cea mai titrată pe care a întâlnit-o în acest debut de 2023, deși a mai pierdut și cu Cocciaretto & Kuzmova.

Maria Patricia Țig

  • Revenită în tenisul de performanță după ce mai mult timp a fost ocupată cu viața personală, Maria Patricia Țig se află abia pe locul 690 în lume.
  • A început și ea anul la turnee care au avut loc pe tărâm australian, acolo unde a fost învinsă în turul 1 al WTA Hobart de Paolini.
  • La Australian Open a evoluat împotriva chinezoaicei Zhang, cea pe care nu a putut să o învingă și a pierdut cu 1-6, 6-4, 0-6, în turul inaugural.

Pariază la Superbet pe meciurile de tenis ale jucătorilor români!

Plasează pariul