Tenis

Bernarda Pera vs Donna Vekic ponturi și pronosticuri 01.05.2023

Joi, nu înainte de ora 14:00, americanca Bernarda Pera și Croata Donna Vekic vor fi rivale în turul 2 de la Roland Garros. Cine câștigă meciul va juca cu învingătoarea duelului Cocciaretto - Walters.

Donna Vekic

Ponturi pariuri și pronostic analizat Bernarda Pera vs Donna Vekic

Ambele au depus un efort suplimentar pentru accederea în acest tur secund, având în vedere că au avut câte un set cu prelungiri. Întocmai această inconstanță din jocul lor m-a făcut să inclin mai mult balanța pentru un pariu pe numărul de game-uri decât pe victorie. Drept urmare, vă recomand peste 20.5 game-uri, cotă 1.65 la Superbet.

Ponturi Bernarda Pera – Donna Vekic

Bernarda Pera

  • Bernarda Pera a avut relativ cotă egală cu cea a jucătoarei din Estonia, Anett Kontaveit (78 WTA) pe care a învins-o în minimum de seturi.
  • Americanca a început tare, dar cum ambele și-au pierdut serviciul o singură dată în primul set, a avut loc tie-break. O oră și 27 de minute a durat meciul câștigat cu 7-6 (6), 6-2 de Pera.
  • Americanca conduce cu 1-0 la meciuri directe după ce în urmă cu un an și jumătate a învins-o cu 6-4 în decisiv pe Donna Vekic.

Donna Vekic

  • Croata este cunoscută pentru faptul că pe zgură jocul său este mult mai complet și rezultatele confirmă acest lucru.
  • Donna Vekic a avut prima șansă din partea bookmakerilor și în turul inaugural, atunci când a trecut cu scorul de 6-2, 7-5 de Dayana Yastremska.
  • Primul set al meciului cu Yastremska a fost la discreția locului 22 în lume, însă în al doilea set ambele și-au pierdut serviciul de nenumărate ori.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

888 Sport

100% până la 500 RON + 40 rotiri gratuite

Pariază acum

Winmasters Sport

101% Bonus până la 505 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri