Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Bernarda Pera vs Cori Gauff ponturi și pronosticuri 20.01.2023

Vineri, nu înaintea orei 05:30, ora României, Bernarda Pera (SUA) și Cori Gauff (SUA) sunt adversare în cadrul șaisprezecimilor turneului Australian Open.
Bernarda Pera vs Cori Gauff
January 20,2023
05:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Bernarda Pera vs Cori Gauff

Duelul americancelor pleacă cu Pera în postura de outsider, iar cifrele sunt listate pe bună dreptate. în consecință, vă recomand victorie Cori Gauff 2-0, cotă 1.50 la Superbet.

Ponturi Bernarda Pera – Cori Gauff

 

Victorie Sevilla - Cota 1.53⭐
Pariază acum

Bernarda Pera

  • Locul 41 în lume a început turneul cu un meci care a durat trei seturi și unde a muncit enorm pentru a o elimina pe japoneza Uchijima.
  • După ce a stat o oră și patruzeci de minute pentru a dispune cu scorul de 3-6, 6-3, 6-1 de locul 116 în lume, a urmat meciul contra chinezoaicei Zheng.
  • Locul 28 în lume pleca cu prima șansă conform specialiștilor, iar asta nu a contat pentru că Bernarda a trecut cu 6-4, 6-4, după aproape o oră și jumătate.

Cori Gauff

  • Americanca a reușit ca prin spiritul ei tânăr și un joc foarte bun să zburde pe teren în acest debut de sezon, reușind chiar să câștige și un turneu.
  • Australian Open a început în forță pentru ea, drept pentru care nu a pierdut set în cele două meciuri pe care le-a avut.
  • Turul inaugural i-a scos-o în cale pe Siniakova, de care a dispus cu scorul de 6-1, 6-4. Al doilea duel a fost ceva mai greu de decis, 6-4, 7-6 a fost scorul acelei partide cu Emma Răducanu.

 

Pariază la Superbet pe meciurile din tenisul mondial!

Plasează pariul