Berankis - A Zverev. Toata lumea asteapta un traseu lung de la neamt

Duminica, de la ora 17:00, avem partida Berankis - A Zverev, din primul tur de la Roland Garros. Este destul de clar ca neamtul nu va avea probleme, insa cate game-uri va lua Ricardas?

Berankis este un tenismen lituanian in varsta de 27 de ani care a demonstrat multe calitati in vremea junioratului, insa care la seniori nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor. Ocupa locul 92 in clasamentul ATP, avand noua turnee challenger cucerite in cariera.

Ultima competitie la care a luat parte a fost un challenger, la Saint Brieuc (FRA), pe care l-a si castigat. Se intampla la inceputul lui aprilie si era pe hard. Pe zgura, inca n-a jucat niciun meci in 2018.

A Zverev are la doar 21 de ani deja opt titluri ATP in palmares si se afla pe locul 3 in clasamentul baietilor. Cinci dintre trofee au venit chiar anul trecut, la Montpellier (FRA), Munchen (GER), Roma (ITA), Washington (SUA) si Montreal (CAN).

A avut o serie fabuloasa de 13 victorii, timp in care a pus mana si pe doua trofee, la Munich si Madrid. La Roma, a facut finala, la fel ca la Miami. Un alt rezultat foarte bun este si semifinala de la Monte Carlo.

In stagiunea precedenta, Ricardas a jucat doar 10 meciuri pe zgura. Se pare ca anul acesta nu prea sa bata acest numar, asa ca evita suprafetele lente cu orice pret. Pentru Alexander, este inca un test de caracter. Toata lumea asteapta ca neamtul, vazut deja ca un superstar, sa-si treaca numele si pe un trofeu de Grand Slam. Din pacate, Zverev nici macar n-a fost aproape pana acum. Nu cred neaparat ca va cauta sa forteze din primul meci, dorind sa intre mai treptat in ritmul competitiei, dar Berankis presimt ca va face multe cadouri. Under-ul este varianta pentru mine.

Pont Pariuri Belgia - Olanda