Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Ben Shelton vs Novak Djokovic ponturi și pronosticuri 08.09.2023

Vineri, nu înaintea orei 22:00, americanul Ben Shelton și sărbul Novaj Djokovic se vor înfrunta în cadrul primei semifinale de la US Open. Meciul este televizat de Eurosport 1, iar învingătorul va juca în finală cu Daniil Medvedev sau Carlos Alcaraz.
Ben Shelton vs Novak Djokovic
September 08,2023
22:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Ben Shelton vs Novak Djokovic

Oricât se străduie Ben Shelton să joace un tenis de cel mai înalt nivel, Novak Djokovic este la un cu totul alt nivel ceea ce mă face să cred că urmează o nouă victorie facilă în minimum de seturi. Recomandarea mea este victorie Novak Djokovic cu scorul de 3-0, cotă 1.55 la Superbet.

Ponturi Ben Shelton – Novak Djokovic

sub 2,5 goluri- Cota 2.10⭐
Pariază acum

Ben Shelton

  • La cei 20 de ani ai săi, Ben Shelton este un sportiv american care see află în fața celei mai bune performanțe, deși este abia locul 47 în lume.
  • A reușit ca pe parcursul competiției să fie la înălțime și drept urmare să-i elimine printre alții pe Tommy Paul și Frances Tiafoe, alți doi sportivi americani care plecau cu prima șansă în fața sa.
  • De fiecare s-a impus în fața celor doi jucători cu scorul de 3-1. În sferturi a dispus cu 6-2, 3-6, 7-6 (7), 6-2, după trei ore și nouă minute de la primul schimb.

Novak Djokovic

  • Încă de la afișarea cotelor Novaj Djokovic a plecat cu prima șansă și drept urmare confirmă lucrul acest după cinci dueluri în care a pierdut doar două seturi.
  • Singurul meci în care s-a întâmplat să joace set decisiv la US Open 2023 a avut loc în șaisprezecimile de finală împotriva compatriotului Djere.
  • Cu toate acestea, în turul anterior nu a avut emoții în a se impune în minimum de seturi în fața americanului Taylor Fritz. 6-1, 6-4, 6-4 a fost scorul unui duel care a durat două ore și 38 de minute.

Pariază la Superbet pe semifinalele US Open!

Plasează pariul