Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Ben Shelton vs Jeffrey John Wolf ponturi și pronosticuri 23.01.2023

De la ora 02:00, luni dimineață, în optimile de finală ale Australian Open se joacă meciul dintre americanii Ben Shelton și J.J. Wolf. Cine trece mai departe va evolua cu învingătorul meciului Bautista - Paul.
Ben Shelton vs Jeffrey John Wolf
January 23,2023
02:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Ben Shelton vs Jeffrey John Wolf

Cei doi jucători americani mă aștept să joace poate cel mai interent meci din optimi și totul pentru că au stiluri relativ diferite și sunt obișnuiți cu această suprafață. Recomandarea mea este peste 3.5 seturi, cotă 1.46 la Superbet.

Ponturi Ben Shelton – Jeffrey John Wolf

peste 57.5 goluri - Cota 1.70⭐
Pariază acum

Ben Shelton

  • Pentru a doua oară când intră pe tabloul principal al unui turneu de asemenea anvergură, Ben Shelton (SUA) a reușit acum cel mai bun parcurs din istoria sa scurtă de jucător profesionist.
  • Aflat pe locul 89 în lume, sportivul în vârstă de 20 de ani a reușit să se califice în optimile de finală după ce i-a eliminat anterior pe Zhang, Jarry și Alexei Popyrin.
  • Meciul cu australianul Popyrin a fost câștigat neașteptat de ușor, în minimum de seturi. După două ore și două minute a câștigat cu 6-3, 7-6 (4), 6-4.

Jeffrey John Wolf

  • Din 2019 este jucător la profesioniști, iar între timp a împlinit 24 de ani, însă nu s-a întâmplat ca până acum să ajungă așa sus la un turneu de Grand Șlem.
  • Jeffrey John Wolf (SUA) a mai reușit să iasă în evidență la US Open, locul unde de două ori a ajuns în turul III. De această dată este în premieră când reușește să intre în optimi, cu șanse reale de a merge mai departe.
  • Un singur set a pierdut la Australian Open 2023 și acela în urma meciului cu Thompson, în chiar turul inaugural. Celelalte două dueluri, cu Diego Schwartzman (26 ATP) și Michael Mmoh (107 ATP) au fost încheiate în minimum de seturi. Împotriva compatriotului său a trecut cu scorul de 6-4, 6-1, 6-2, după două ore și cinci minute.

Pariază la Superbet pe meciurile din tenis!

Plasează pariul