Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Belinda Bencic vs Veronika Kudermetova ponturi si pronosticuri 17.06.2022

Vineri se vor juca sferturile de finala de la WTA Berlin, acolo unde Belinda Bencic este si ea angrenata si urmeaza sa o infrunte pe Veronika Kudermetova, dar nu inainte de ora 13:30. Cine castiga evolua contra celei care se impuna in meciul Daria Kasatkina vs Maria Sakkari.
Belinda Bencic vs Veronika Kudermetova
June 17,2022
13:30

Ponturi pariuri si pronostic analizat Belinda Bencic vs Veronika Kudermetova

Ambele au jucat bine, insa ma astept sa vad un joc la fel precum au fost toate disputate de ele la WTA Berlin, respectiv cu peste20.5 game-uri, cota 1.62 la Superbet.

Ponturi Belinda Bencic vs Veronika Kudermetova

peste 33.5 game-uri - Cota 1.55⭐
Pariază acum

Belinda Bencic

  • Locul 17 in lume nu s-a dat la o parte dupa doua meciuri disputate la WTA Berlin si drept urmare s-a calificat in sferturile de finala.
  • Aceasta a inceput turneul din Germania cu un meci in fata lui NIemeier, cea pe care a reusit sa o invinga dupa aproape doua ore si jumatate de stat in teren. 6-4, 5-7, 7-3 a fost scorul atunci.
  • A continuat sa joace la fel si dupa ce a luat primul set in meciul contra locului 81 mondial, Kalinskaya, a fost nevoita sa joace in decisiv. 6-4, 1-6, 6-1 a fost atunci scorul.

Veronika Kudermetova

  • Jocul pe care l-a avut Kudermetova in cele doua partide de la WTA Berlin 2022 a adus-o in sferturile de finala si asta dupa partide in set decisiv.
  • Primul duel decis in trei seturi a fost chiar cel unde Aryna Sabalenka i-a iesit in cale, iar in semifinale a dispus de Liudmila Samsonova.
  • Drept urmare, jucatoare din Slovacia a trecut pana la uma cu 6-3, 6-7, 7-1 de sportiva aflata pe loculk 24 WTA si astfel si-a dus cu brio la capat statutul de favorita.

Pariaza pe WTA Berlin la Superbet!

Plasează pariul