Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Belinda Bencic vs Anastasia Potapova ponturi și pronosticuri 31.07.2023

De la ora 19:00 are loc meciul dintre Belinda Bencic și Anastasia Potapova din cadrul turului I de la WTA Washington. Învingătoarea va juca cu Sloane Stephens sau Laura Davis.
Belinda Bencic vs Anastasia Potapova
July 31,2023
19:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Belinda Bencic vs Anastasia Potapova

Elvețianca nu mai este atât de sigură pe evoluția ei în acest sezon și lucrul acesta s-a văzut indiferent de suprafața pe care a jucat. Potapova în schimb nu a mai jucat din martie pe hard și în contextul aceste cred că experiența își va spune cuvântul și vă recomand victorie Belinda Bencic, cotă 1.57 la Superbet.

Ponturi Belinda Bencic – Anastasia Potapova

victorie Bayern -2,5 goluri - Cota 1.80⭐
Pariază acum

Belinda Bencic

  • Nu a mai jucat de ceva timp pe hard, iar cel mai recent meci datează din urmă cu trei săptămâni. Bencic juca atunci la Wimbledon și era eliminată de Iga Swiatek.
  • În ceea ce privește meciurile pe suprafață dură, nu a mai jucat din luna martie de la turneul WTA Miami de unde a ieșit din al doilea duel.
  • A fost învinsă în trei din ultimele sale patru dueluri pe această suprafață. De altfel, este 1-1 și în ceea ce privește meciurile directe cu sportiva din Rusia.

Anastasia Potapova

  • Aflată pe locul 26 în lume, Anastasia nu a mai participat la vreun alt turneu în afara Wimbledon în luna iulie. Acolo s-a oprit în șaisprezecimi, învinsă de Andreeva.
  • Cu toate acestea pe hard a jucat ceva mai bine la turneul de la Miami unde a participat cel mai recent. A reușit acolo să atingă sfert de finală.
  • Pe altă parte, în primul său meci direct cu Bencic a pierdut tot în sesiunea din a pe hard din a doua parte a sezonului doar că la Toronto.

Pariază la Superbet pe meciurile de tenis de la Washington!

Plasează pariul