Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Begu vs Marino ponturi paruri și pronosticuri 04.07.2023

Marți, în data de 4 iulie, în jurul orei 13:00, se va juca partida dintre Begu și Marino, ce contează pentru turul I de la Wimbledon. Merge mai departe sportiva noastră?
Begu vs Marino
July 04,2023
13:00

Ponturi Begu vs Marino

sub 2.5 goluri - cotă 1.90 ⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri și pronostic analizat Begu vs Marino

Iarba nu este suprafața preferată a Irinei Begu, însă Marino este un adversar modest și mă aștept să se impună. Nu cred că jucatoarea noastră poate pierde acest joc. mai ales că românca are mare nevoie de o victorie de moral. Recomand pronosticul „1 solist”, la o cotă de 1.70 la Unibet!

Begu

  • În vârstă de 32 de ani, Irina Begu ocupă locul 30 în ierarhia mondială (locul 22 este cea mai bună poziție din carieră).
  • Sportiva noastră este la primul meci pe iarbă din acest an. Înainte de Grand Slam-ul britanic, aceasta a jucat la Roland Garros, acolo unde s-a oprit în 16-imile de finală.
  • În 2022 la Wimbledon, Begu era eliminată de Ostapenko în 16-imi, aceasta fiind și cea mai bună performanță a sa la acest turneu.

Marino

  • Rebecca Marino ocupă locul 83 în clasamentul WTA și este outsider în duelul cu Begu – 2.20 este cota la victorie!
  • Sportiva din Canada a disputat 8 meciuri pe iarbă înainte de Wimbledon. Cea mai bună performanță a fost la Birmingham, acolo unde s-a oprit în sferturile de finală.
  • La ediția precedentă de Wimbledon, Marina era eliminată încă din primul tur Kawa. Poate mai mult în actuala stagiune?

Pariază pe COTA 1.70 la Unibet!

Plasează pariul