Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Beatriz Haddad Maia vs Sorana Cîrstea ponturi și pronosticuri 09.01.2023

Nu înaintea orei 04:00, brazilianca Beatriz Haddad Maia și românca Sorana Cîrstea se vor duela în șaisprezecimile Adelaide 2. Cine trece mai departe va juca cu cea care se impune în jocul Amanda Anisimova – Liudmila Samsonova.
Beatriz Haddad Maia vs Sorana Cîrstea
January 09,2023
04:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Beatriz Haddad Maia vs Sorana Cîrstea

Sorana chiar dacă vine din calificări, a demonstrat că jocul său este la un anumit nivel și o poate depăși pe braziliancă. Victorie Sorana Cîrstea este recomandarea mea, cotă 1.95 la Superbet.

Ponturi Beatriz Haddad Maia – Sorana Cîrstea

Victorie Sevilla - Cota 1.53⭐
Pariază acum

Beatriz Haddad Maia

  • Favorită numărul 11 la câștigarea turneului Adelaide 2, brazilianca Beatriz Haddad Maia caută a cincea victorie consecutivă din toate competițiile.
  • Sezonul a început pentru ea cu două victorii în minimum de seturi. Le-a depășit pe Martina Trevisan și norvegianca Malene Helgo.
  • Acum va juca pentru a treia oară în fața Soranei Cîrstea, dar este în premieră când face asta pe suprafață dură, drept pentru care atacă și primul succes.

Sorana Cîrstea

  • Sportiva din România a evoluat bine în ultimele două jocuri, meciuri în care a reușit să treacă de calificări.
  • Sorana Cîrstea a trecut e Camila Giorgio (Italia) și Kaia Kanepi (Estonia), de fiecare dată meciurile s-au tranșat în setul decisiv.
  • În turul anterior a trecut de Kanepi după mai bine de două ore de la primul schimb. 6-2, 4-6, 7-5 a fost scorul acelei partide, unde locul 45 a învins locul 32.

Pariază la Superbet pe meciurile din tenis!

Plasează pariul