Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Beatriz Haddad Maia vs Simona Halep ponturi si pronosticuri 14.08.2022

Duminica seara, dar nu inaintea orei 20:30, Simona Halep are ocazia sa devina prima jucatoare din Romania care castiga WTA Toronto. Simo va juca cu Beatriz Haddad Maia in finala, iar meciul este si la televizor, pe Digi Sport 2.
Beatriz Haddad Maia vs Simona Halep
August 14,2022
20:30

Ponturi pariuri si pronostic analizat Beatriz Haddad Maia vs Simona Halep

Exista o diferenta  sensibila intre cele doua jucatoare si asa cum s-au desfasurat de-a lungul turneului ma astept sa vad cum Simona se va impune. Victorie Simona Halep este recomandarea mea, cota  1.54 la Superbet.

Ponturi Beatriz Haddad Maia – Simona Halep

sub 3.5 goluri - Cota 1.67⭐
Pariază acum

Beatriz Haddad Maia

  • Calculata in lovituri si mereu la inaltime, Beatriz Haddad Maia joaca din nou ina cest sezon cu trifeoul pe masa, insa pleaca cu a doua sansa.
  • In semifinalele WTA Toronto a avut de indeplinit o simpla formalitate si asta pentru ca a trecut in doar doua seturi de Karolina Pliskova (14 WTA).
  • Aflata pe locul 24 in lume, jucatoarea din Brazilia a avut nevoie de doua ore si trei minute pentru a trece cu 6-4, 7-6 (7) de Pliskova.

Simona Halep

  • Stie foarte bine tenisul pe terenul nord-american si drept urmare acum s-a calificat in finala WTA Toronto 2022, unde are ocazia sa devina prima sportiva din Romania care ridica trofeul.
  • A ajuns sa joace cu trofeul pe masa datorita unor dueluri in care a pierdut un singur set si asta s-a intamplat in cel mai recent joc.
  • In semifinale a stat fata in fata cu americanca Jessica Pegula. Scorul acelei partide a fost 2-1, asta dupa ce a revenit de la 0-1 la seturi. Doua ore si un sfert pentru a se impune cu scorul de 2-6, 3-6, 6-4.

Pariaza pe tenis la Superbet!

Plasează pariul