Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Beatriz Haddad Maia vs Petra Kvitova ponturi si pronosticuri 24.06.2022

Vineri, dar nu inaintea orei 13:00, Beatriz Haddad Maia o intalneste pe Petra Kvitova in prima semfinala de la WTA Eastbourne 2022. Meciul este televizat, pe Digi Sport 2.

Ponturi pariuri si pronostic analizat Beatriz Haddad Maia vs Petra Kvitova

Este un duel unde Beatriz cauta inca o victorie si vrea o alta finala, a treia consecutiva. Totusi, Kvitova este un pion important, motiv pentru care recomandarea mea este peste 19.5 game-uri, cota 1.40 la Superbet.

Ponturi Beatriz Haddad Maia – Petra Kvitova

Sub 18.5 game-uri - Cota 1.90⭐
Pariază acum

Beatriz Haddad Maia

  • Dupa ce s-a impus la WTA Nottingham si WTA Birmingham, Beatriz Haddad Maia ajunge la 13 victorii consecutive din tot atatea jocuri disputate pe iarba.
  • Jucatoarea din Brazilia a urcat pana pe locul 29 WTA, ceea ce este cu adevarat o performanta notabila si acum tanjeste dupa a treia finala consecutiva.
  • In meciul jucat anterior nu a mai apucat sa intre in teren, avand in vedere ca adversara ei s-a retras. Este vorba despre duelul contra Lesiei Tsurenko.

Petra Kvitova

  • jucatoare care mereu a stiut sa puna problema pe iarba si drept recompensa sunt rezultatele obtinute pe aceasta suprafata in decursul carierei.
  • Si-a revenit si la Eastbourne si-a trecut in cont trei victorii interesante, dar si in fata unor jucatoare care la ora actuala nu spun foarte multe.
  • In sferturile de finala a trecut de reprezentanta gazdelor, Harriet Dart. Scorul acelui meci nu a fost deloc strans, ci locul 31 WTA s-a impus cu 6-3, 6-4.

Pariaza la Superbet pe meciurile de la WTA Eastbourne.

Plasează pariul