Tenis

Beatriz Haddad Maia vs Ons Jabeur ponturi și pronosticuri 06.06.2023

Marți, nu înaintea orei 12:00, Beatriz Haddad Maia și Ons Jabeur sunt adversare în sferturile de finală ale Frenc Open 2023. Partida are loc pe Court Philippe-Chatrier, iar cine câștigă va juca cu învingătoarea meciului Cori Gauff vs Swiatek/Tsurenko.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Beatriz Haddad Maia vs Ons Jabeur

Pentru a treia oară la rând când câștigă în trei seturi, Haddad Maia caută și primul succes în disputele directe cu Ons Jabeur. Șansele sunt destul de mici și după cum joacă tunisianca vă recomand victorie Ons Jabeur +2.5 game-uri, cotă 1.55 la Superbet.

Ponturi Beatriz Haddad Maia - Ons Jabeur

Superbet
Superbet

Haddad Maia - Ons Jabeur

victorie Ons Jabeur +2.5 game-uri

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Beatriz Haddad Maia

  • Victoria cu Sorribes Tormo a fost a treia consecutivă în trei seturi, ceea ce denotă pregătirea foarte bună din punct de vedere fizic.
  • Brazilianca Beatriz Haddad Maia a început meciul din optimi condusă cu 1-0 l seturi. A fost un prim set care s-a tranșat în tie-break.
  • Evoluția este una remarcabilă având în vedere că în setul al doilea a fost condusă cu 3-0, dar a câștigat șase game-uri consecutive și a egalat la seturi. La final scorul a fost 6-7, 6-3, 7-5.

Ons Jabeur

  • Vă spuneam în meciul anterior jucat de Jabeur că cele trei seturi cu Danilovic nu o vor afecta pentru că este specialistă pe zgură și exact așa a fost.
  • În optimile de finală nu a avut deloc probleme în disputa cu nord-americanca Bernarda Pera pe care a învins-o în minimum de seturi.
  • Jocul cu Pera a început ca din tun pentru Ons, care a condus cu 3-0, iar la final a închis setul la prima minge. Jocul a decurs în favoarea ei și după p oră și patru minute s-a impus cu 6-3, 6-1.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

888 Sport

100% până la 500 RON + 40 rotiri gratuite

Pariază acum

Winmasters Sport

101% Bonus până la 505 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.

Ponturi de top

Top ponturi sportive


Top case de pariuri