Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Beatriz Haddad Maia vs Karolina Pliskova ponturi si pronosticuri 13.08.2022

Sambata, dar nu inaintea orei 23:00, ora Romaniei, tot pe Digi Sport 4, Beatriz Haddad Maia si Karolina Pliskova se intalnesc in a doua semifinala de la WTA Toronto. Simona Halep ar putea fi rivala castigatoarei acestui duel in ultimul act.

Ponturi pariuri si pronostic analizat Beatriz Haddad Maia vs Karolina Pliskova

Avand in vedere ca sunt doua sportive care s-au tinut bine si serviciul le-a ajutat, ma astept ca aceasta sa fie arma care sa ne aduca peste 19.5 game-uri in acest duel. Recomandarea are cota, cota 1.55 la Superbet.

Ponturi Beatriz Haddad Maia – Karolina Pliskova

Victorie Elise Mertens - Cota 1.46⭐
Pariază acum

Beatriz Haddad Maia

  • Jucatoarea din Brazilia se afla pe locul 24 in lume si datorita prestatiei din sezonul 2022 a reusit sa ajunga pe acest loc.
  • Ea s-a prezentat excelent si in Canada, la Toronto, acolo unde a reusit sa treaca in decisiv pana si de liderul mondial, dar si de Belinda Bencic.
  • Astfel, Beatriz Haddad Maia a reusit sa treaca de Belinda Bencic datorita unui joc decis in doua ore si treisprezece minute. 2-6, 6-3, 6-3 a fost scorul acelei partide.

Karolina Pliskova

  • Pare ca si-a revenit si asta dupa o perioada in care s-a luptat sa fie la inaltime. A iesit din top 10 WTA si acum o regasim abia pe locul 14.
  • Karolina Pliskova a reusit ca la WTA Toronto sa ne aduca aminte ca a fost candva printre cele mai bune jucatoare din lume.
  • Sportiva din Cehia a reusit sa ajunga aici dupa ce doua din ultimele patru jocuri le-a transat in decisiv. La fel s-a intamplat si contra chinezoaicei Zheng, cea pe care a invins-o cu 4-6, 6-4, 6-4, asta dupa ce anterior a eliminat-o pe Maria Sakkari (4 WTA).

Pariaza la Superbet pe meciurile de la WTA Toronto!

Plasează pariul