Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Barbora Krejcikova vs Aryna Sabalenka ponturi și pronosticuri 14.03.2023

În jurul orei 21:30, marți seară, Barbora Krejcikova (Cehia) și Aryna Sabalenka (Belarus) se vor duela în optimile de finală ale turneului de la Indian Wells.
Barbora Krejcikova vs Aryna Sabalenka
March 14,2023
21:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Barbora Krejcikova vs Aryna Sabalenka

Sunt două jucătoare în formă, iar faptul că moralul jucătoarei din Cehia este cât se poate de ridicat, ar putea fi capabilă să învingă locul 2 în lume. Cu alte cuvinte, se anunță un meci frumos, motiv să vă recomand peste 19.5 game-uri, cotă 1.47 la Superbet.

Ponturi Barbora Krejcikova – Aryna Sabalenka

Peste 19.5 game-uri - Cota 1.75⭐
Pariază acum

Barbora Krejcikova

  • Jucătoarea din Republica Cehă trece prin cele mai bune momente de la începutul sezonului și totul datorită prestaței sale de la Dubai și Indian Wells. A reușit să lege opt victorii consecutive.
  • A câștigat WTA Dubai, turneul care s-a disputat înaintea celui de la Indian Wells și totul după o finală cu liderul Iga Swiatek pe care l-a învins în minimum de seturi.
  • A continuat să joace la fel de bine și la Indian Wells, acolo unde poate că nu a avut cele mai bune zile. Drept urmare, a câștigat cu Dayana Yastremska și chinezoaica Wwang Xinyu (6-2, 6-7, 6-2.)

Aryna Sabalenka

  • Locul 2 în lume trebuia ca în turul anterior să se dueleze cu Lesia Tsurenko, dar jucătoarea din Ucraina nu s-a mai prezentat, ceea ce înseamnă că Aryna este odihnită.
  • Anterior acelui duel, în chiar primul său meci de la Indian Wells 2023, Sabalenka a trecut în minimum de seturi de rusoaica Rodina.
  • Acum cele două se vor duela din nou, Sabalenka având drept dorință de revanșă și totul după ce în 23 februarie a fost învinsă în set decisiv de Krejcikova.

Pariază la Superbet pe meciurile din cadrul turneului Indian Wells!

Plasează pariul