Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Barbora Krejcikova/Katerina Siniakova vs Shuko Aoyama/Ena Shibahara ponturi și pronosticuri 29.01.2023

De la ora 06:00, ora României, are loc finala de dublu feminin a turneului Australian Open, acolo unde echipe din Cehia și Japonia se vor duela. Barbora Krejcikova/Katerina Siniakova vs Shuko Aoyama/Ena Shibahara este finala Australian Open 2023. Cine câștigă?
Barbora Krejcikova/Katerina Siniakova vs Shuko Aoyama/Ena Shibahara
January 29,2023
06:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Barbora Krejcikova/Katerina Siniakova vs Shuko Aoyama/Ena Shibahara

Obișnuită mai des cu performanța, echipa din Republica Cehă mă aștept să triumfe din nou și nu oricum, ci în minimum de seturi, așa cum a tot obișnuit. Scor corect 2-0, cotă 1.55 la Superbet, aceasta este recomandarea mea.

Ponturi  Barbora Krejcikova/Katerina Siniakova – Shuko Aoyama/Ena Shibahara

peste 18.5 game-uri - Cota 1.47⭐
Pariază acum

Barbora Krejcikova/Katerina Siniakova

  • Favorită numărul 1, echipa alcătuită din jucătoarele Barbora Krejcikova și Katerina Siniakova joacă de ceva timp împreună, ceea ce constituie un avantaj și s-a văzut în teren.
  • În semifinale, 6-2, 6-2 a fost scorul meciului în care au întâlnit echipa formată din jucătoarele Marta Kostyuk (Ucraina) și Gabriela Ruse (România). În tot acest duel o singură dată s-a pierdut serviciul din partea sportivelor din Cehia.
  • Acela a fost al patrulea meci consecutiv jucat la Australian Open 2023 în care Krejcikova și Siniakova au câștigat în minimum de seturi. Doar în primul tur s-au chinuit, când au trecut cu 6-2 în decisivul meciului împotriva echipei Ulrikke Eikeri și Catherine Harrison.

Shuko Aoyama/Ena Shibahara

  • să fie interesant de urmărit ce replică are echipa japoneză în fața deținătoarelor en-titre al trofeului de la Australian Open.
  • Pe de altă parte, există calitate în jocul echipei Shuko Aoyama și Ena Shibahara, cea care în 2022 au atins semifinalele și a fost surprinzător eliminată.
  • Accesul în finala Australian Open 2023 a venit datorită victoriei asupra echipei din SUA, Cori Gauff/Jessica Pegula, în ceea ce a fost a patra victorie consecutivă fără set pierdut. Singurul meci unde a fost nevoită să joace set decisiv a avut loc în primul tur, împotriva echipei Magda Linette/Xiy Wang.

Pariază la Superbet pe meciurile de la Australian Open!

Plasează pariul