Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Bara vs Begu ponturi pariuri si pronosticuri 15.09.2022

Joi, de la ora 16:30, in turul secund la Tiriac Foundation Trophy, avem meciul Bara - Begu. Cine castiga duelul celor doua Irine?
Bara vs Begu
September 15,2022
16:30

Ponturi pariuri si pronostic analizat Bara vs Begu

Anul trecut, la Cluj, Irina Bara trecea surprinzator de Begu, 2-1 la seturi. Asta in ciuda faptului ca setul castigat de Begu a fost cu 6-0. Ambele au avut adversare mai degraba modeste in prima runda, iar Tiriac Foundation Trophy e o competitie secundara unde pot sa apara surprize. De aceea este greu sa mizam pe Begu, desi e jucatoarea mai buna si aflata intr-o forma superioara. Cota nu e deloc potrivita, asa ca luandu-ne dupa ultimul rezultat direct, am hotarat sa mizam pe peste 17,5 game-uri, cota 1.47 la Betano.

Ponturi Bara – Begu

Spania + 7,5 HA, cota 1.57⭐
Pariază acum

Bara

  • Bara nu a terminat niciun sezon in prima suta mondiala, iar Irina se afla acum pe locul 127. Are un turneu castigat la Cluj 2, anul trecut, in proba de dublu. Dar performantele in ultima perioada au venit mai degraba tocmai in aceasta proba.
  • La simplu, Bara a facut tur II la Wimbledon si a ajuns pe tabloul principal la AO si Roland Garros. Nu acelasi rezultat si la US Open, din pacate. In principiu, a jucat turnee de tip ITF, cu semifinala la Palm Harbor. In runda anterioara, a trecut de Oz, scor 6-3, 6-2. A pierdut insa 40% dintre punctele jucate pe propriul serviciu.

Begu

  • Begu are, la 32 de ani, un sezon excelent, cel mai bun din 2016 incoace. Si-a acontat chiar si un trofeu, la Palermo, unde a reusit sa treaca in finala de Bronzetti, in doua seturi. Dar Irina a mers bine si la alte competitii, cu optimi de finala la Roland Garros, de exemplu.
  • Pe suprafete mai dure, Begu a izbutit o semifinala la St Petersburg, in startul stagiunii. Romanca, clasata pe locul 41 WTA, a trecut de primul tur in fiecare turneu de Grand Slam din acest an. Irina a eliminat-o pe Pigossi in runda anterioara, scor 6-3, 6-1.

Pariaza pe Cota 1.47 la Betano!

Plasează pariul