Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Badosa vs Ostapenko ponturi pariuri și pronosticuri 17.05.2023

Duelul dintre Paula Badosa și Jelena Ostapenko este unul de pe tabloul feminin al turneului de la Roma, acesta contând pentru faza sferturilor de finală, urmând să se joace miercuri, în data de 17 mai, nu înainte de ora 12:00.
Badosa vs Ostapenko
May 17,2023
12:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Badosa vs Ostapenko

Paula Badosa pornește cu prima șansă în această confruntare, însă în ciuda acestui aspect nu vom merge pe mâna sa. Jelena Ostapenko este o jucătoare capabilă pună mari probleme, mai ales pe zgură, unde nu se descurcă deloc rău, ba din contră. Anticipăm un meci disputat, care nu este exclus se încheie în set decisiv, așa , pornind de la această idee, vom miza pe variantapeste 19,5 game-uri„, într-o cotă de 1.55 oferită de Betano.

Ponturi Badosa – Ostapenko

Gazdele câștigă - Cota 1.60⭐
Pariază acum

Badosa

  • Conform cotelor oferite de agențiile de pariuri, pornește cu prima șansă în această confruntare, ceea ce ar putea surprinde, având în vedere faptul nu este neapărat o jucătoare mai bună, însă, ce-i drept, este avantajată de faptul joacă pe zgură, suprafața sa preferată.
  • Iberica a jucat de-a lungul carierei doar trei finale, câștigându-le însă pe toate, triumfând la Belgrad și Sydney, dar și la Indian Wells, turneu de 1000 de puncte. În turneele de Grand Slam, cea mai mare realizare a sa este calificarea în sferturile de finală de la Roland Garros, în 2021.
  • Paula Badosa a început mai devreme decât adversara sa la turneul de la Roma. Aceasta a disputat patru partide până acum, trecând pe rând de Friedsam, Jabeur, Kostyuk și Muchova, în duelurile cu acestea cedând doar două seturi.

Ostapenko

  • Are fără îndoială performanțe mult mai mari decât ale adversarei sale, adunând implicit și mai mulți bani din premii de-a lungul anilor. Totuși, aceasta pornește cu șansa a doua în această înfruntare, conform cotelor oferite de agențiile de pariuri.
  • Jucătoarea din Letonia are cinci titluri în palmares, iar spre deosebire de adversara sa, se poate lăuda cu faptul a cucerit un Grand Slam. În 2017, aceasta triumfa la Roland Garros, după o finală cu Simona Halep. Și-a mai trecut în cont și o semifinală la Australian Open, chiar anul acesta, dar și un sfert de finală la Wimbledon, în 2018.
  • Ostapenko și-a început aventura la Roma cu Sorana Cîrstea, în fața căreia s-a impus cu 2-1, trecând apoi de Krejcikova, câștigând în minimum de seturi, pentru ca în cele din urmă o elimine pe Kasatkina, învingând-o cu 2-1.

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de Badosa

Pariază pe Cota 1.55 la Betano!

Plasează pariul