Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Azarenka vs Svitolina ponturi pariuri și pronosticuri 09.07.2023

Duminică, în data de 9 iulie, în jurul orei 13:00, se va juca partida dintre Azarenka și Svitolina, ce contează pentru optimile de finală de la Wimbledon. Cine merge mai departe?
Azarenka vs Svitolina
July 09,2023
13:00

Ponturi Azarenka vs Svitolina

ambele marchează - cotă 2.20 ⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri și pronostic analizat Azarenka vs Svitolina

De 5 ori s-au întâlnit până acum cele două jucătoare, dar niciodată pe iarbă. Până acum, Azarenka a câștigat de fiecare dată și este mare favorită să obțină un nou succes cu Svitolina. Mă aștept să o facă, asta pentru că este jucatoarea mai constantă. Recomand pronosticul „1 solist”, la o cotă de 1.70 la NetBet!

Azarenka

  • Semifinalistă de două ori la Wimbledon (2011 și 2012), Azarenka ocupă în prezent locul 20 mondial.
  • În vârstă de 33 de ani, sportiva din Belarus a jucat modest la primele turnee pe iarbă în acest sezon, însă la Wimbledon se descurcă de minune. Azarenka a avut ceva emoții în primul tur cu Yuan la Grand Slam-ul britanic – s-a impus cu 4-6, 7-5, 4-6, dar mai apoi a câștigat în două seturi cu Podoroska și Kasatkina.
  • De 5 ori a dat piept Azarenka cu Svitolina, iar de fiecare dată a câștigat. Urmează un nou succes?

Svitolina

  • Svitolina se află în prezent locul 76 WTA, însă în trecut aceasta era o prezență constantă în top 5 WTA.
  • Sportiva din Ucraina nu a avut mari emoții în primele două jucători la Grand Slam-ul britanic. S-a impus rapid cu Venus Williams, scor 4-6, 3-6, cu Mertens a câștigat cu 1-6, 6-1, 6-1, iar contra lui Kenin s-a impus cu 7-6, 6-2.
  • Semifinalista din 2019 de la Wimbledon (învinsă atunci de Halep), este outsider în duelul contra lui Azarenka – 2.20 este cota. Reușește primul succes cu aceasta?

Pariaă pe COTA 1.70 la NetBet!

Plasează pariul