Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Azarenka vs Keys ponturi pariuri și pronosticuri 13.05.2023

Duelul dintre Victoria Azarenka și Madison Keys este unul dintre cele mai interesante din cadrul șaisprezecimilor de finală ale turneului de la Roma. acesta fiind programat să se joace sâmbătă, în data de 13 mai, nu înainte de ora 18:00.
Azarenka vs Keys
May 13,2023
18:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Azarenka vs Keys

Este greu de spus cine se va impune în această confruntare, fiind deschisă oricărui rezultat, de aceea vom evita pariurile pe soliști, fiind totuși foarte riscante. Ne așteptăm însă ca cele două se ne ofere spectacol, așa nu este exclus avem parte de un duel care se va încheia în set decisiv. Așadar, pornind de la această idee, vom miza pe variantapeste 19,5 game-uri„, într-o cotă de 1.42 oferită de cei de la agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Azarenka – Keys

Ambele marchează - Cota 1.62⭐
Pariază acum

Azarenka

  • Vorbim de una dintre cele mai importante jucătoare ale generației sale, însă peste care au trecut anii, fiind departe de forma sa de vârf. În această confruntare pornește ca outsideră, urmând ce-i drept înfrunte o adversară mai tânără, aflată într-o formă fizică ceva mai bună.
  • Bielorusa are în spate un palmares impresionant, câștigând 21 de titluri de-a lungul carierei. Aceasta se poate lăuda cu cinci finale de Grand Slam, toate pe hard, trei la US Open, pierzându-le pe toate, dar și două la Australian Open, impunându-se în ambele.
  • Înainte de a lua parte la turneul italian, Azarenka a jucat la Madrid, unde a dezamăgit, fiind eliminată după primul meci, pierzând în minimum de seturi cu Alycia Parks. La Roma, aceasta a început cu o altă jucătoare din SUA, și anume Sloane Stephens, pe care a învins-o cu 2-0, într-un meci în care a cedat doar șapte game-uri.

Keys

  • Nu este deloc o jucătoare rea, ba din contră, aceasta având multă experiență în circuitul feminin. Este, după cum menționam, mai tânără decât adversara sa, acesta fiind principalul motiv pentru care este ușor favorită în această înfruntare.
  • Americanca nu se poate compara cu adversara sa, cel puțin din punct de vedere al palmaresului, câștigând doar șase titluri în carieră. Se poate lăuda însă cu performanțe notabile în turneele de Grand Slam, jucând o finală la US Open, disputând de altfel și alte trei semifinale, două la Australian Open și una la Roland Garros.
  • La fel ca adversara sa, Madison Keys a început în forță la turneul de la Roma, în primul joc învingând-o lejer pe Magdalena Frech, impunându-se în minimum de seturi, într-un meci în care nu a cedat decât cinci game-uri.

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de Azarenka

Pariază pe Cota 1.42 la Betano!

Plasează pariul