Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Auger-Aliassime vs Sinner ponturi pariuri si pronosticuri 19.08.2022

Joi noaptea, de la ora 02:00, in optimile de finala de la Cincinnati, avem meciul Auger-Aliassime - Sinner. Cine trece mai departe?
Auger-Aliassime vs Sinner
August 19,2022
02:00

Ponturi pariuri si pronostic analizat Auger-Aliassime vs Sinner

Sunt doi tineri extraordinari, cu un prim serviciu de temut. Problema la Auger-Aliassime apare atunci cand isi foloseste „2-ul”, fiindca agresivitatea sa nu are limite. Desi si Sinner loveste tare de pe baseline, acesta are un joc mai variat pe ofensiva. In acest an, la Madrid, canadianul a trecut de Sinner, scor 6-1, 6-2. Pe hard merita insa sa jucam pe peste 21,5 game-uri, cota 1.50 la Betano.

Ponturi Auger-Aliassime – Sinner

Spania + 7,5 HA, cota 1.57⭐
Pariază acum

Auger-Aliassime

  • Auger-Aliassime este pe locul 9 in clasamentul baietilor la doar 22 de ani. Asta desi canadianul are un singur titlu ATP in cariera, cucerit chiar in acest sezon, la Rotterdam, in sala. A fost un succes obtinut in fata lui Tsitsipas. Felix e insa un jucator cu rezultate consistente pe toate suprafetele.
  • Singura sincopa din 2022 a fost la Wimbledon, scos in runda inaugurala de Cressy. La Montreal a pierdut cu Ruud in sferturile de finala, scor 1-6, 2-6. Doar 13% puncte castigate pe serviciul doi. In runda anterioara, Auger-Aliassime a trecut de De Minaur, scor 6-3, 6-2.

Sinner

  • Sinner este un talent imens, iar la 21 de ani are loc sa progreseze enorm in urmatoarele stagiuni. Are sase trofee in cariera, dintre care patru venite anul trecut. In 2022 a cucerit si primul titlu pe zgura, la Umag. Se misca excelent pe teren, in ciuda inaltimii.
  • Loveste puternic de pe baseline si poate sa puna constant peste 80% puncte castigate pe primul serviu. A trecut de Kokkinakis in runda inaugurala, scor 6-7, 6-4, 7-6, si de Kecmanovic in turul anterior, scor 7-5, 3-1.

Pariaza pe Cota 1.50 la Betano!

Plasează pariul