Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Aryna Sabalenka vs Tereza Martincova ponturi și pronosticuri 17.01.2023

Marți dimineață, de la ora 02:00, Aryna Sabalenka (Belarus) și Tereza Martincova (Cehia) se duelează în cadrul turului I de la Australian Open. Cine câștigă va evolua în fața celei care se impune în duelul Shelby Rogers - Arianne Hartono.
Aryna Sabalenka vs Tereza Martincova
January 17,2023
02:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Aryna Sabalenka vs Tereza Martincova

Este primul lor duel direct din circuitul profesionist și așa cum se petrec lucrurile, Aryna este la un anumit nivel și rezultatul jocului aștept să fie în consecință, fără prea multe bătăi de cap. Sub 20.5 game-uri, cotă 1.47 la Superbet.

Ponturi Aryna Sabalenka – Tereza Martincova

X2 - Cota 1.42⭐
Pariază acum

Aryna Sabalenka

  • Deja cu un prim trofeu câștigat în acest sezon, Aryna Sabalenka a reușit să se impună la Adelaide, acolo unde în ultimul act a învins o altă sportivă din Cehia, Linda Noskova, cu scorul de 6-3 7-6 (4).
  • Numărul 5 în lume, suflarea tenisului are așteptări de la Aryna, jucătoare care a reușit în 2021 și 2022 să atingă turul IV al turneului de la Antipozi.
  • Evoluția ei este una interesantă, deoarece în acest început de sezon toate victoriile obținute au venit în minimum de seturi. La fel a trecut de Irina Begu, Marketa Vondrousova și Liudmila Samsonova.

Tereza Martincova

  • Ajunsă la 28 de ani și cu premii totale din venit de aproape două milioane de dolari, Tereza Martincova pleacă acum cu a doua șansă în fața locului 5 WTA.
  • Australian Open i-a adus în 2022 cel mai bun rezultat obținut, respectiv accederea în turul al doilea, cea mai bună prestație a ei din 2022.
  • Înaintea debutului de Australian Open a evoluat curajos, dar cel mai recent meci a avut loc la Hobart, unde a pierdut în șaisprezecimi, 7-5, 1-6, 2-6 cu Laura Siegemund (158 WTA).

Pariază la Superbet pe meciurile de la Australian Open!

Plasează pariul