Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Aryna Sabalenka vs Elise Mertens ponturi și pronosticuri 20.01.2023

Nu înaintea orei 02:00, ora României, Aryna Sabalenka (Belarus) și Elise Mertens (Belgia) vor fi adversare în cadrul fazei șaisprezecimilor turneului de Grand Șlam Australian Open.
Aryna Sabalenka vs Elise Mertens
January 20,2023
02:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Aryna Sabalenka vs Elise Mertens

Nu este primul lor meci direct, dar Sabalenka în ultimele cinci dueluri a reușit mereu să câștige contra Elisei. Aștept să facă asta și acum, dar cu multă muncă și recomandarea mea este peste 18.5 game-uri, cotă 1.53 la Superbet.

Ponturi Aryna Sabalenka – Elise Mertens

ambele marchează - Cota 1.67⭐
Pariază acum

Aryna Sabalenka

  • În ultimele sale cinci confruntări directe cu belgianca Mertens a reușit să iasă învingătoare și în cel mai recent joc a triumfat la US Open.
  • De asemenea, nivelul ei este cât se poate de ridicat și lucrul acesta s-a văzut în cele două jocuri disputate la Australian Open 2023, pe care le-a câștigat fără să piardă set.
  • Aryna Sabalenka a trecut cu scorul de 6-1. 6-4 de Martincova, iar în turul anterior a dispus 6-3, 6-1 de către americanca Shelby Rogers.

Elise Mertens

  • Pusă mereu sub presiune în meciurile pe care le-a disputat cu Aryna Sabalenka, Mertens pleacă și acum cu cea de-a doua șansă pe hârtie.
  • Pe de altă parte, turneul a început cu jucătoarea belgiancă care a reușit să treacă în setul decisiv de Garbine Muguruza.  3-6, 7-6, 7-6 a fost scorul în acel meci.
  • A urmat un tur al doilea mult mai relaxat pentru Mertens, această jucatoare a avut nevoie de 73 de minute pentru a trece de Lauren Davis, scor 6-4, 6-3.

Pariază la Superbet pe meciurile de tenis de la Australian Open!

Plasează pariul