Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Aryna Sabalenka vs Donna Vekic ponturi și pronosticuri 24.01.2023

De la ora 02:00, ora României, Aryna Sabalenka și Donna Vekic vor juca în cadrul sferturilor de finală ale Australian Open. Cine câștigă va evolua împotriva celei care învinge în duelul Karolina Pliskova și Magda Linette.
Aryna Sabalenka vs Donna Vekic
January 24,2023
02:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Aryna Sabalenka vs Donna Vekic

Vekic a fost mereu un ghimpe în coasta Arynei și lucrul acesta mă face să mă îndrept spre un pronostic unde numărul de game-uri să fie peste medie. Peste 19.5 game-uri este recomandarea mea, cotă 1.70 la Superbet.

Ponturi Aryna Sabalenka – Donna Vekic

peste 56.5 goluri - Cota 1.55⭐
Pariază acum

Aryna Sabalenka

  • Numărul 5 mondial a avut de îndeplinit o simplă formalitate în runda anterioară, atunci când a întâlnit-o pe Belinda Bencic.
  • Duelul contra locului 10 WTA s-a încheiat în minimum de seturi, exact așa cum s-au încheiat toate celelalte dueluri disputate deja la Australian Open 2023.
  • Doar o oră și jumătate a stat în teren, timp în care s-a impus cu scorul de 7-5, 6-2. Este cea mai bună reprezentație pe care a obținut-o în cadrul Australian Open, în cei 8 ani de joc la nivel profesionist.

Donna Vekic

  • Jucătoarea din Croația a trecut la profesioniști în luna septembrie a anului 2012 timp în care cea mai bună reprezentație la Australian Open este această calificare în sferturile de finală.
  • Sportiva în vârstă de 26 de ani este actual loc 64 în lume și pleacă cu a doua șansă în fața Arynei Sabalenka, deși în ultimele cinci dueluri directe a câștigat patru dintre ele.
  • În turul anterior al Australian Open a jucat bine și după un duel ce a durat două ore și nouă minute, s-a declarat învingătoare cu 6-2, 1-6, 6-3 în fațaLindei Fruhvirtova (82 WTA).

Pariază la Superbet pe meciurile din tenis!

Plasează pariul