Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Aryna Sabalenka vs Caroline Garcia ponturi și pronosticuri 08.11.2022

Marți dimineață, nu înainte de ora 04:00, Aryna Sabalenka și Caroline Garcia se vor duela în finala Turneului Campioanelor 2022. Jocul este transmis și la TV, pe Digi Sport 2.
Aryna Sabalenka vs Carolina Garcia
November 08,2022
04:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Aryna Sabalenka vs Caroline Garcia

O adevărată surpriză calificarea celor două jucătoare în ultimul act al WTA FInals, dar după cum au jucat în semifinale, orice este posibil. Totuși, vreau să cred că miza își va spune cuvântul și nu vor risca să greșească repetitiv, din acest motiv vă recomand peste 19.5 game-uri, cotă 1.42 la Superbet.

Ponturi Aryna Sabalenka – Caroline Garcia

Victorie Ecuador - Cota 2.10⭐
Pariază acum

Aryna Sabalenka

  • singură jucătoare a reușit să o învingă pe Aryna Sabalenka la Turneul Campioanelor 2022 și aceasta este Maria Sakkari, în cel de-al doilea duel.
  • Până la urmă a reușit ca datorită succesului cu Jessica Pegula să meargă în semifinale din postura ocupantei locului 2 în Grupa B, cu două puncte.
  • A plecat cu a doua șansă în fața locului 1 mondial, Iga Swiatek, dar jocul a fost mult mai bun și datorită agresivității a reușit să își forțeze adversarul să greșească. 6-2, 2-6, 6-1 a fost scorul uni duel care a durat două ore și nouă minute.

Caroline Garcia

  • Ajunsă și ea la 29 de ani recent împliniți, Caroline Garcia (Franța) este prima jucătoare din Franța care ajunge în ultimul act al WTA FInals din 2006 și până în prezent.
  • Locul 6 mondial a evoluat extrem de curajos în decisivul meci de calificare din Grupa A, unde a învins-o pe Daria Kasatkina, cât și în semifinale, unde Maria Sakkari i-a ieșit în față.
  • La capătul unui meci care a durat doar o oră și șaisprezece minute, Caroline Garcia a câștigat 6-3, 6-2, fructificând a doua minge de meci. 6-0 a fost scorul la capitolul „ași”.

Pariază la Superbet pe meciurile din competițiile importante de tenis!

Plasează pariul