Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Anna Bondar vs Sorana Cirstea ponturi si pronosticuri 04.03.2022

Nu inainte de ora 11:00, maghiara Anna Bondar si Sorana Cirstea se vor duela la WTA Lyon, in cadrul sferturilor de finala ale competitiei.
Anna Bondar vs Sorana Cirstea
March 04,2022
11:00

Ponturi pariuri si pronostic analizat Anna Bondar vs Sorana Cirstea

Faptul ca au ajuns pana aici nu este intamplator, insa Sorana ramane una dintre favoritele la castigarea turneului si se comporta ca atare. Victorie Sorana Cirstea 2-0 este recomandarea mea, cota 1.79 la Superbet.

Ponturi Anna Bondar – Sorana Cirstea

victorie Ruud 2-0 - Cota 1.45⭐
Pariază acum

Meciul se vede in direct si gratuit prin live streaming pe Unibet TV. Click AICI pentru a urmari Anna Bondar vs Sorana Cirstea.

Anna Bondar

  • WTA Lyon nu este deloc un turneu cu jucatoare mari la linia de start, poate si din acest motiv Anna Bondar a ajuns pana in sferturile de finala.
  • E drept, jucatoare aflata pe locul 79 in lume a avut noroc in runda anterioara, datorita abandnului lui Boulter, care dupa primul set a decis ca nu mai poate continua si s-a retras.
  • De asemenea, in primul duel s-a chinuit cu Miyazaki. Nipona a pus reale probleme si lucrul acesta s-a vazut, deoarece s-a ajuns in set decisiv.

Sorana Cirstea

  • Evolutia Soranei a fost una de zile mari, avand in vedere ca este favorita numarul 2 la castigarea WTA Lyon si s-a comportat ca atare.
  • Daca in primul duel a evoluat cu Bolkvadze si s-a impus in doar doua seturi, a urmat un meci la fel de usor pentru ea, pe care l-a castigat in minimum de seturi.
  • In runda anterioara a jucat contra elvetiencei Voegele, de care a trecut cu 6-3, 7-5, la finalul unui joc care a durat o ora si jumatate.

Pariaza la Superbet pe meciurile Soranei Cirstea!

Plasează pariul