Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Anna Bondar vs Paula Badosa ponturi si pronosticuri 06.04.2022

Miercuri, nu inainte de ora 17:00, in saisprezecimile turneului Anna Bondar si Paula Badosa se intalnesc in cadrul turneului WTA Charleston.
Anna Bondar vs Paula Badosa
April 06,2022
17:00

Ponturi pariuri si pronostic analizat Anna Bondar vs Paula Badosa

Obisnuita  sa joace pe zgura, Badosa este favorita numarul 2 a turneului si astept din partea ei sa-si arate suprematia si sa castige la pas. Peste 18.5 game-uri este recomandarea mea, cota 1.87 la Superbet.

Ponturi Anna Bondar – Paula Badosa

ambele marchează - Cota 1.75⭐
Pariază acum

Anna Bondar

  • Este cu moralul ridicat dupa ce a inceput turneul cu un succes. a fost un duel pe care l-a avut in fata locului 165 mondial,Adrianne Hartono.
  • Acela este primul sau duel pe zgura, asta dupa ce anterior a participat la Miami, unde a ajuns invinsa de Daniele Rose Collins, dar in setul decisiv.
  • De asemenea, in ultimele cinci dueluri, locul 73 mondial a jucat un singur meci in set decisiv in ultimele cinci infurntari directe.

Paula Badosa

  • Paula Badosa era favorita la calificarea in semifinala turneului WTA de la Miami, acolo unde i-a iesit in cale Jessica Pegula. A fost nevoita sa se retraga de la scorul de 1-4.
  • Favorita in acest duel, iberica va juca primul sau duel pe zgura din 2022 si are mari sansa sa obtina un nou trofeu daca isi respecta statutul de favorita primit.
  • Paula Badosa incepe competitie din pozitia de a doua favorita la ridicarea trofeului, iar daca trece de Anna Bondar, va juca cu invingatoarea meciului Zhang vs Liu.

Pariaza pe tenis la Superbet!

Plasează pariul