Tenis

Anna Bondar vs Gabriela Ruse ponturi și pronosticuri 19.10.2023

De la ora 15:00, ora României, Anna Bondar și Gabriela Ruse se vor duela în optimile de finală ale turneului WTA Transylvania care se dispută zilele acestea la Cluj-Napoca.


Superbet logo
Stirea Zilei

Anna Bondar vs Gabriela Ruse

Anna Bondar vs Gabriela Ruse 19.10.2023

Octombrie 19, 2023

7:32 pm EEST

Ponturi pariuri și pronostic analizat Anna Bondar vs Gabriela Ruse

Gabriela Ruse a fost convinsă de jocul său și a rezistat bine în teren cele trei seturi care i-au adus victoria în disputa cu Parks. Evoluția în punctele cheie ale partidei m-au convins că nu o să cedeze ușor indiferent cine stă în fața ei, cu atât mai mult Bondar care pe care a mai învins-o. Victorie Gabriela Ruse este recomandarea mea, cotă 1.80 la Superbet.

Ponturi Anna Bondar – Gabriela Ruse

Anna Bondar

  • Anna Bondar a venit la Cluj-Napoca după ce anterior a participat la challengerul de la Rouen (Franța) și nu a impresionat absolut deloc.
  • A pierdut în trei seturi în fața lui Oceane Dodin, însă de această dată mobilizarea a fost mai bună și rezultatul din primul tur a fost unul pe măsură.
  • Sportiva din Ungaria a plecat cu prima șansă în disputa cu tânără ucraineană Anastasiya Soboleva. A fost un duel mai greu decât se aștepta si în consecință s-a declarat învingătoare după trei seturi. 5-7, 6-2, 6-3 a fost atunci scorul.

Gabriela Ruse

  • Gabriela Ruse venea la Cluj după un turneu portughez ITF în care a atins semifinalele, iar prestația a fost una buna pentru nivelul ei și suprafața pe care joacă.
  • A început bine și la Transylvania Open, unde în turul inaugural i-a ieșit în cale Alycia Parks. A fost o victorie în setul decisiv și astfel a trecut de favorita 2 la câștigarea turneului.
  • Timp de două ore și 18 minute a stat in teren și s-a impus cu scorul de 6-2, 1-6, 6-4. A fost un meci în care nu a reușit vreun as, dar in schimb a avut parte de patru duble greșeli.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Winboss

Până la 3000 LEI + 1000 de Rotiri Gratuite

Joacă acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri