Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Anna Bondar vs Ana Bogdan ponturi și pronosticuri 16.01.2023

Nu înaintea orei 05:30, Anna Bondar (Ungaria) și Ana Bogdan (România) se vor duela în primul tur al Grand Slam-ului de la Melbourne.
Anna Bondar vs Ana Bogdan
January 16,2023
05:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Anna Bondar vs Ana Bogdan

Un singur meci au mai avut cele două, dar atunci Ana Bogdan s-a impus în setul decisiv al unui turneu pe zgură. Jucătoarea din România a fost determinată să joace un tenis frumos la început de an și aștept din partea ei să se califice. Victorie Ana Bogdan este recomandarea mea, cotă 1.40 la Superbet.

Ponturi Anna Bondar – Ana Bogdan

Victorie Alexander Zverev - Cota 1.40⭐
Pariază acum

Anna Bondar

  • Locul 79 în lume a început sezonul în ziua de 31 decembrie și părea că este la un nivel diferit, însă victoria cu Paolini este singura din cele trei jocuri disputate din noul sezon.
  • În urmă cu o săptămână a jucat cu estonianca Kaia Kanepi, la Adelaide 2, însă a fost repede învinsă în doar două seturi, 1-6, 6-7 (5).
  • Faptul că a intrat direct pe tabloul principal este cea mai bună performanță obținută la Australian Open și la oricare alt Grand Slam. Spre deosebire de celelalte, la Melbourne a reușit asta doi ani la rând.

Ana Bogdan

  • Cu cinci ani mai în vârstă decât Bondar, Ana Bogdan este dornică să egaleze performanța din 2018, atunci când a reușit să ajungă în turul al treilea la Australian Open.
  • Ana Bogdan joacă un tenis decent, chiar dacă a pierdut două din cele trei dueluri disputate în acest sezon, de fiecare dată a reușit să fure set.
  • La fel s-a întâmplat și cu o săptămână în urmă, atunci când a pierdut în fașa Katerinei Siniakova (7-6 (5), 5-7, 5-7), în finala calificărilor WTA Adelaide 2.

Pariază la Superbet pe meciurile de la Australian Open 2023!

Plasează pariul