Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Anna Blinkova vs Elina Svitolina ponturi și pronosticuri 02.06.2023

Vineri, nu înaintea orei 14:00, ora României, rusoaica Anna Blinkova și Elina Svitolina vor fi adversare în șaisprezecimile Roland Garros . cine câștigă va juca cu cea care se impune în meciul Stearns - Kasatkina.
Anna Blinkova vs Elina Svitolina
June 02,2023
14:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Anna Blinkova vs Elina Svitolina

Cu toate că se află abia pe locul 192 în lume, Elina este recunoscută pentru faptul că știe foarte bine tenis și a ocupat cândva loc în top 10. Pare că jocul a revenit la nivel său cel mai bun și vă recomand victorie Elina Svitolina, cotă 1.47 la Superbet.

Ponturi Anna Blinkova – Elina Svitolina

Peste 2,5 goluri - Cota 1.50⭐
Pariază acum

Anna Blinkova

  • Pentru Anna Blinkova simpla intrare pe tabloul principal este o reală performanță, cu atât mai mult calificarea în turul al treilea.
  • Jucătoarea din Rusia ajunge în premieră în acest punct al unui turneu de Roland Garros, iar pentru asta a depus un efort de luat în seamă.
  • Dacă în turul inaugural a dispus în două seturi de belgianca Bonaventure, în al doilea tur i-a venit rândul Carolinei Garcia. Fără emoții că juca împotriva publicului, Anna a trecut cu 4-6, 6-3, 7-5 de locul 5 în lume

Elina Svitolina

  • Acomodarea jucătoarei din Ucraina pe zgură era totală când a pășit pe porțile Roland Garros. Asta pentru că a câștigat WTA Strasbourg cu câteva zile înainte și totul după o finală cu Anna Blinkova (56 WTA), 6-2, 6-3.
  • Ea a început bine și în turul inaugural al French Open a obținut o victorie categorică în fața italiencei Martina Trevisan. 6-2, 6-2 după o oră și 12 minute.
  • Australianca Hunter a pus-o puțin în dificultate pentru că i-a luat primul set în cel de-al doilea tur. 2-6, 6-3, 6-1 a fost atunci scorul, într-un joc care a durat aproape două ore.

Pariază la Superbet pe meciurile de la Roland Garros!

Plasează pariul