Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Anhelina Kalinina vs Elena Rybakina ponturi si pronosticuri 06.04.2022

Miercuri, nu inainte de ora 17:00, Anhelina Kalinina si Elena Rybakina se intalnesc in cadrul saisprezecimilor WTA Charleston.
Anhelina Kalinina vs Elena Rybakina
April 06,2022
17:00

Ponturi pariuri si pronostic analizat Anhelina Kalinina – Elena Rybakina

Dornica sa-si depaseasca contraperformanta din 2021 cand a pierdut in primul tur la Charleston, Rybakina pare hotarata sa inceapa cu dreptul, insa n-o sa fie deloc usor. Totusi, va recomand victorie victorie Elena Rybakina, cota 1.55 la Superbet.

Ponturi Anhelina Kalinina – Elena Rybakina

victorie Slovenia -2,5 goluri - Cota 1.63⭐
Pariază acum

Anhelina Kalinina

  • A incheiat sezonul pe hard cu un meci impotriva ANhelinei Kalinina, in fata careia a evoluat in optimile WTA Miami si s-a retras.
  • De asemenea, avand in vedere ca este locul 42 mondial, jucatoarea din Ucraina a intrat deja in hora acestei competitii si a debutat cu o victorie.
  • In chiar turul inagural, Aliaksandra Sasnovich a fost cea pe care Kalinina a intalnit-o, in fata careia a pierdut cu 4-6, 4-6.

Elena Rybakina

  • Pleaca cu prima insa la calificarea in turul urmator, insa acum joaca doar primul duel, avand in vedere ca a intrat direct in cel de-al doilea.
  • Pe de alta parte, pana acum a jucat exclusiv pe hard, in 2022, iar in cel mai recent turneu a fost invinsa in doua seturi de americanca Jessica Pegula.
  • De asemenea, ea revine pe zgura, suprafata unde n-a mai jucat de la French Open, unde a ajuns pana in sferturile de finala.

Pariaza pe meciurile de tenis la Superbet!

Plasează pariul