Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Anett Kontaveit vs Andrea Petkovic ponturi si pronosticuri 21.07.2022

Joi, de la ora 13:30, Anett Kontaveit si Andrea Petkovic se intalnesc in cadrul sferturilor de finala de la WTA Hamburg, iar meciul este in direct pe Digi Sport 2.
Anett Kontaveit vs Andrea Petkovic
July 21,2022
13:30

Ponturi pariuri si pronostic analizat Anett Kontaveit vs Andrea Petkovic

Favorita la castigarea turneului, Anett intalneste acum o jucatoare pe care a mai invins-o in doua randuri. Drept urmare, victorie Anett Kontaveit scor 2-0 este recomandarea mea, cota 1.66 la Unibet.

Ponturi Anett Kontaveit – Andrea Petkovic

peste 19.5 game-uri - Cota 1.75⭐
Pariază acum

Anett Kontaveit

  • In ultimele doua dueluri si singurele pe care Anett Kontaveit le-a jucat la WTA Hamburg nu a piedut set, ci a trecut la pas de Maria Irina Bara si de Rebeca Peterson.
  • In primul meci i-a dat putine sanse locului 126 in lume, desi au fost speranta pentru Irina ca poate impinge meciul in decisiv. Totusi, 6-3, 7-6 (3) a fost atunci scorul.
  • In al doilea duel s-a pus fata in fata cu Rebecca Peterson, o suedeza in varsta de26 de ani si de care a trecut cu scorul de 6-3, 6-2.

Andrea Petkovic

  • Jucatoarea din Germania este acum pusa intr-o postura ingrata in care a mai fost de doua ori. este condusa cu 2-0 la general de sportiva din Estonia si in fiecare duel meciul s-a incheiat in minimum de seturi.
  • Partida avuta de ea in turul anterior i-a scos-o in cale pe Misaki Doi, insa a trecut in doar doua seturi de aceasta. Scorul a fost 6-4, 6-3.
  • In primul meci pe care locul 67 WTA l-a disputat la WTA Hamburg a reusit sa fie de Korparsch, cea de care a dispus cu 6-3, 6-3, in aproximativ 80 de minute de la primul schimb.

Pariaza pe tenis la Superbet!

Plasează pariul