Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Andy Murray vs Gael Monfils ponturi și pronosticuri 03.05.2023

Nu înaintea orei 15:00, Andy Murray și Gael Monfils se vor duela în șaisprezecimile turneului challenger de la Aix En Provedence.
Andy Murray vs Gael Monfils
May 03,2023
15:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Andy Murray vs Gael Monfils

Dacă erau în perioada lor bună mizam pe succesul lui Gael Monfils, însă știu că nu este la fel de serios și lucrul acesta mă aștept să conteze mult în meciul de miercuri. Vă recomand victorie Andy Murray la o cotă de 1.60 pe care Superbet o oferă.

Ponturi Andy Murray – Gael Monfils

Peste 2.5 goluri - Cota 1.80⭐
Pariază acum

Andy Murray

  • Departe de forma care l-a consacrat pe jucătorul britanic, Andy a pierdut ultimele patru dueluri și de fiecare dată a făcut-o în minimum de seturi.
  • Două din ultimele patru meciuri s-au jucat pe zgură și în cadrul turneelor Monaco și Madrid. A pierdut cu Alex De Minaur și Andrea Vavassori.
  • Cu toate acestea, pleacă favorit prin prisma bookmakerilor. Actualul loc 52 nu a mai jucat cu Monfils din 2014.

Gael Monfils

  • Puține meciuri a jucat Gael Monfils în sezonul acesta și sunt doar șașse la număr. Cel mai recent dintre ele datează din 27 aprilie și a avut loc la Ostrava.
  • Jumătate din meciurile oficiale ale acestui sezon s-au disputat pe zgură, respectiv în luna aprilie unde a suferit două înfrângeri.
  • De asemenea, prezența lui Gael în cadrul acestui turneu este datorită unui wildcard pe care l-a primit, fiind și un turneu organizat în Franța.

Pariază la Superbet pe meciurile de tenis din cadrul turneului Challenger Aix En Provence! Dacă deschizi cont nou acum al până la 500 de lei bonus de bun venit!

Plasează pariul