Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Andrey Rublev vs Jack Draper ponturi si pronosticuri 02.08.2022

Marti, de la ora 22:00, in saisprezecimile ATP Washington, Andrey Rublev il intalneste pe Jack Draper, intr-un duel unde rusul este favorit sa obtina calificarea.
Andrey Rublev vs Jack Draper
August 02,2022
22:00

Ponturi pariuri si pronostic analizat Andrey Rublev vs Jack Draper

O sa fie interesant de urmarit duelul intre un sportiv care nu a mai jucat de ceva timp pe hard si unul care vine dupa o victorie interesanta. Totusi, va recomand victorie Andrey Rublev, cota 1.42 la Superbet.

Ponturi Andrey Rublev – Jack Draper

peste 2.5 goluri - Cota 1.70⭐
Pariază acum

Andrey Rublev

  • Cel mai recent turneu la care a luat parte este cel de la Hamburg, acolo unde a iesit dupa al doilea duel. a fost invins in doar doua seturi de Cerundolo.
  • Pe suprafata dura este altceva, avand in vedere ca este mai familiarizat cu suprafata si pare sa stie cum sa puna problema in fata unui jucator mai slab cotat.
  • Totusi, in primavara a lasat o impresie buna in turneele care s-au tinut in America de Nord. A jucat semifinala la Indian Wells, unde a pierdut cu greu in fata americanului Fritz.

Jack Draper

  • Britanicul in varsta de 20 de ani nu a impresionat prin evolutia sa si drept urmare este locul 81 in clasamentul general ATP.
  • Cu toate acestea, Jack Draper a reusit ca la Washington sa obtina deja o victorie. Dupa cele doua seturi disputatet si aproape doua ore de stat in teren, Jack s-a impus cu 7-5, 6-2.
  • Pe de alta parte, este al doilea turneu unde va lua startul pe suprafata dura, in ultimele zile. Si-a mai incercat norocul si la Atlanta, de unde a iesit invins dupa al doilea duel.

Pariaza pe tenis la Superbet!

Plasează pariul