Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Andrey Rublev vs Holger Rune ponturi și pronosticuri 23.01.2023

Luni dimineață nu înaintea de ora 02:00, ora României, rusul Andrey Rublev și danezul Holger Rune vor sta față în față în optimile de finală ale Australian Open. Învingătorul s-ar putea duela cu Novak Djokovic sau Alex De Minaur.
Alex De Minaur vs Novak Djokovic
January 23,2023
02:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Andrey Rublev vs Holger Rune

Rune conduce cu scorul de 1 la 0 când vine vorba despre meciuri directe, iar jocul său nu este deloc unul rău. Însă, cei pe care i-a eliminat nu sunt de talia locului 6 ATP și tocmai acesta este motivul pentru care mizez pe cel puțin 3.5 seturi jucate în meci, iar recomandarea mea are cotă 1.47 la Superbet.

Ponturi Andrey Rublev – Holger Rune

victorie Freiburg- Cota 1.53⭐
Pariază acum

Andrey Rublev

  • Ceva mai experimentat decât Rune, Andrey Rublev are 25 de ani și joacă la profesioniști din anul 2014. În tot acest timp a cucerit 12 titluri în carieră, iar cel mai bun rezultat al său la un Grand Șlem a fost prezența în sferturile de finală.
  • Tot în sferturi a ajuns la Australian Open și în 2021, atunci când a obținut cel mai bun rezultat. Continuă să joace așa și va egala acel rezultat, cu atât mai mult când vine după un meci foarte bun.
  • L-a eliminat pe Daniel Evans (Marea Britanie) în faza șaisprezecimilor de finală. Meciul nu a fost nici pe departe strâns, iar locul 30 ATP a părăsit competiția după ce a pierdut cu 6-4, 6-2, 6-3.

Holger Rune

  • Cu un potențial uriaș la locul 1 ATP, Holger Rune este cel mai talentat jucător de tenis din Danemarca. Acesta urmează să împlinească 20 de ani abia în luna aprilie.
  • La profesioniști din anul 2000, Rune a reușit să își facă un nume în tenis, acolo unde a cucerit premii totale de peste 2.7 milioane de dolari și continuă să joace la cel mai înalt nivel, ocupând locul 10 ATP.
  • Accesul în optimile Australian Open reprezintă cea mai bună prestație a sa în cadrul acestui Grand Șlem, iar totul a fost posibil datorită jocului fără greșeală. Nu a pierdut set, iar cei pe care i-a învins sunt Filip Krajinovic (54 ATP), Maxime Cressy (41 ATP) și Ugo Humbert (106 ATP).

Pariază la Superbet pe meciurile din tenisul mondial!

Plasează pariul