Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Andrey Rublev vs Frances Tiafoe ponturi si pronosticuri 07.09.2022

Miercuri, nu inaintea orei 19:00, in sferturile de finala US Open 2022, Andrey Rublev (Rusia) il infrunta pe Frances Tiafoe (Statele Unite ale Americii). Meciul este transmis la televizor, pe Eurosport.
Andrey Rublev vs Frances Tiafoe
September 07,2022
19:00

Ponturi pariuri si pronostic analizat Karen Khachanov vs Frances Tiafoe

Ambii jucatori s-au comportat excelent in cadrul turneului si este de asteptat sa ne furnizeze un nou meci spectaculos. Peste 3.5 seturi este recomandarea mea, cota 1.45 la Superbet.

Ponturi Andrey Rublev – Frances Tiafoe

victorie Real Madrid la handicap - Cota 1.75⭐
Pariază acum

Andrey Rublev

  • Andrey Rublev a demonstrat in turul anterior ca nu se teme si indiferent pe cine are in fata lui stie sa puna problema, iar dovada ca se afla acum in sferturile de finala.
  • Locul 11 in lume l-a eliminat pe Cameron Norrie in optimile de finala si s-a intamplat lucrul acesta dupa ce a obtinut a doua lui victorie in minimum de seturi.
  • Poate ca trasul acoperisului a fost in avantajul rusului, insa acesta a castigat dupa doua ore si sase minute cu scorul de 6-4, 6-4, 6-4.

Frances Tiafoe

  • In optimile de finala putini sunt cei care il vedea pe Frances Tiafoe in faza urmatoare, insa lucrul acesta s-a intamplat, cu toate ca s-a duelat cu Rafael Nadal.
  • Meciul dintre Frances Tiafoe si Rafael Nadal (3 ATP) s-a decis in pataru seturi si asta in conditiile in care a fost egal dupa primele doua seturi.
  • De trei ore si jumatate a avut nevoie americanul pentru a obtine calificarea in sferturi si a facut-o castigand cu scorul de 6-4, 4-6, 6-4, 6-3.

Pariaza pe tenis la Superbet!

Plasează pariul