Andreas Seppi vs Lleyton Hewitt - ATP Australian Open - Analiza si pronostic


Andreas-Seppi-vs-Lleyton-Hewitt
 

Andreas Seppi vs Lleyton Hewitt – ATP Australian Open – Analiza si pronostic

Maine dimineata, incepand cu ora 05:30, italianul Andreas Seppi (25 ATP) il va infrunta pe australianul Lleyton Hewitt (43 ATP), intr-o partida din cadrul primului tur de la Australian Open! “Head-to-head”-ul este unul foarte echilibrat: 3 – 3 la general.

Andreas Seppi n-a lipsit la nici una din ultimele zece editii ale acestui Grand Slam, cea mai buna performanta reusind-o chiar anul trecut, cand a atins faza “optimilor”. Inceputul acestui an n-a fost la fel de promitator ca si precedentul, deoarece inca n-a cunoscut gustul victoriei, ba mai mult, a castigat doar un singur set in patru meciuri – trei infrangeri la Hopman Cup si inca una in prima runda de la Sydney (3-6 | 4-6 vs. Marinko Matosevic). Este un “zgurist” la baza si n-are vreo lovitura anume cu care sa se impuna in fata adversarilor, ci sta destul de bine in schimburile lungi, asteptand greselile acestora.

Lleyton Hewitt este experienta intruchipata, deoarece (va vine sa credeti sau nu) a fost prezent la ultimele 17 editii ale Australian Open; cea mai buna performanta a reusit-o in anul lui de glorie (2005) cand a reusit sa ajunga pana in finala competitiei. Fostul lider mondial este intr-o totala antiteza cu adversarul sau de maine dimineata, deoarece este intr-o forma de zile mari si inca n-a cunoscut gustul infrangerii in acest inceput de an. Poate fi considerat un jucator complet, deoarece poate face puncte direct castigatoare atat cu forehand-ul, cat si cu reverul executat cu doua maini; pe langa aceste chestii, sta foarte bine la capitolul defensiv, procurandu-si foarte multe mingi de break in precedentele partide pe care le-a disputat, in ciuda faptului ca a intalnit servanti foarte buni. A izbutit sa-i invinga in acest an pe Roger Federer, Andy Murray sau Kei Nishikori.

Acestea fiind spuse, nu putem avea decat un singur castigator, iar acesta va fi nimeni altul decat favoritul “gazdelor”, australianul Hewitt. Pe langa faptul ca este mai acomodat cu atmosfera si climatul australian, publicul va fi un factor important, alaturi de suprafata rapida de joc, care-l avantajeaza tot pe Lleyton. Pentru o mai mare siguranta, am ales sa atacam ambele handicapuri ale australianului, deoarece forma in care-l regasim si stilul agresiv si ofensiv de joc pe care-l practica in recomanda si nu-i ofera nici o sansa pasivului italian Andreas Seppi, pe care-l regasim in cea mai slaba forma posibila.

Pronostic: AH – Lleyton Hewitt (-1.5 seturi) @1.45 (unibet.com)
Suplimentar: AH – Lleyton Hewitt (-5.5 game-uri) @1.80 (unibet.com)

scris de Man