Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Anca Alexia Todoni vs Viktoriya Tomova ponturi și pronosticuri 13.09.2023

Miercuri, de la ora 13:30, Anca Alexia Todoni și Viktoriya Tomova au meci direct în turul II al turneului challenger de la București. Învingătoarea evoluează în compania Irinei Bara sau a letonei Darja Semenistaja.
Anca Alexia Todoni vs Viktoriya Tomova
September 13,2023
13:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Anca Alexia Todoni vs Viktoriya Tomova

Todoni a arătat chiar bine în primul tur și cu un asemenea joc este capabilă să pună probleme adversarei sale chiar dacă specialiștii o văd outsider. Peste 18.5 game-uri este recomandarea mea, cotă 1.55 la Superbet.

Ponturi Anca Alexia Todoni – Viktoriya Tomova

peste 2,5 goluri - Cota 1.70⭐
Pariază acum

Anca Alexia Todoni

  • În vârstă de aproape 19 ani, Anca Alexia Todoni a avut nevoie de participarea turneului de la București pentru a obține un nou succes.
  • Ea venea la challengerul din capitala României după ce a participat la turneul W60 de la Praga. A fost învinsă acolo în sferturile de finală, 2-6, 3-6 cu italianca Camilla Rosatello (279 WTA).
  • În turul inaugural al challenger București lucrurile au fost mult mai clare pentru ea și drept urmare victoria a venit natural. 6-3, 6-0 a arătat tabela la finalul celor 81 de minute de tenis.

Viktoriya Tomova

  • Eliminarea de la US Open a făcut-o pe bulgăroaica Tomova să vină în Europa și să confirme participarea în cadrul turneului bucureștean.
  • Are statut de favorită numărul 2 pe hârtie și după cum a pus problema în turul inaugural își merită statutul de favorită pe care îl are.
  • În decursul celor 68 de minute de tenis la nivel înalt, Tomova a izbutit o victorie ușoară în compania locului 187 WTA, Darya Astakhova. 6-1, 6-2 a fost scorul, iar pe parcursul celor 15 game-uri jucate o singură dată a pierdut pe propriul serviciu.

Pariază la Superbet pe meciurile de tenis din cadrul turneului challenger de la București!

Plasează pariul